J&M Personeels Diensten B.V.
Ontzorgen u met uw HR

U betaalt alleen de daadwerkelijk gemaakte uren

Voordelen van payrolling


Voordelen van payrollconstructies

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een payroller in te schakelen. Een payrollbedrijf neemt uw werknemers op papier over en wordt daarmee juridisch de 'baas' van uw medewerkers. Dit klinkt misschien eng, maar het is een vertrouwde constructie die dichtgetimmerd is door een watervast contract. Daarnaast kunt u dit contract ook opzeggen wanneer u dat maar nodig acht.

Toch gebeurt dat opzeggen van een payroll-contract nauwelijks. De nadelen wegen namelijk niet op tegen de vele voordelen. Maar wat zijn deze voordelen precies? Laten we hier eens kijken waarom organisaties zo graag een payroller inschakelen.

Focus op uw core-business

U werkt in een concurrerende markt en kunt het u eigenlijk niet veroorloven om tijd aan randzaken te besteden. Nu zijn de lonen en contracten van uw werknemers natuurlijk belangrijk, maar behoren ze niet tot de kernactiviteiten van uw bedrijf. Elke minuut die u aan uw diensten, producten of klanten kunt besteden is daarom meegenomen. Een payrollbedrijf maakt het mogelijk dat u zich op uw core-business concentreert en uw concurrentie zo bij houdt of zelfs voor blijft.

Specialistische kennis

Er is heel wat kennis en ervaring voor nodig om de loonadministratie succesvol te voeren. Er komt namelijk meer bij kijken dan lonen uitbetalen. Ook zult u jaaropgaven moeten maken, arbeidsongeschikte werknemers moeten belonen, sociale premies moeten afdragen, enzovoort. Een payrollbedrijf neemt u al die zaken uit handen.

Vraagbaak voor uw medewerkers

Al die vragen van uw medewerkers over hun contracten en wetswijzigingen – u heeft wel wat beters te doen. Een ander voordeel is dat J&M Personeelsdiensten B.V. wij echter altijd klaar om vragen van uw werknemers te beantwoorden. Prettig voor hen maar ook voor u.

Gegarandeerd de beste

Als u nog een payrollbedrijf zoekt, heeft u geluk: u bent hier op de juiste site beland. J&M Personeelsdiensten B.V. namelijk de allerlaagste tarieven voor payrolling. Daar zijn wij zo zeker van dat wij een Laagste-prijsgarantie bieden. Vindt u ergens anders lagere tarieven, dan evenaren wij die. Meer weten? Bel ons op tel. 085 - 40 191 25.

Waarom J&M Personeelsdiensten B.V.?

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal Krachtig
  • WKA
  • G-Rekening
  • VCU Gecertificeerd

Taken als Payroll aanbieder

personeels diensten clipboard

Verzorgen van arbeidsovereenkomsten

personeels diensten clipboard

Loondoorbetalingen

personeels diensten clipboard

Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

personeels diensten clipboard

Jaaropgaven

personeels diensten clipboard

Loonstroken

personeels diensten clipboard

Ontslagprocedure

personeels diensten clipboard

Salarisadministratie

personeels diensten clipboard

Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf en benieuwd hoe uw organisatie van onze diensten kan profiteren? We kijken graag samen met u naar manieren om uw werk efficiënter uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.