J&M Personeels Diensten B.V.
Ontzorgen u met uw HR

U betaalt alleen de daadwerkelijk gemaakte uren

Nadelen van payroll


Nadelen van payroll

Payrolling heeft voordelen en nadelen. De nadelen van payrolling zijn van belang om te weten, voordat u hiervan gebruik gaat maken. Veel mensen waren er vooraf bang voor dat payrolling meer afstand zou creƫren tot het bedrijf. Er zou verschil kunnen ontstaan op de werkvloer, maar in de praktijk blijkt dat hier geen sprake van is. Medewerkers die gekozen hebben voor payrolling geven nu aan dat er een grotere binding is met de werkgever, omdat alles met payroll juist beter is geregeld. U blijft als ondernemer ook al kiest u voor payroll wel (mede) aansprakelijk voor de afdracht van loonbelasting en premies van de sociale verzekeringen.

Als een payroll bureau is aangesloten bij erkende organisaties, dan is het risico zeer gering. Zeker wanneer zij over de NEN 4400-1 verklaring beschikken.

Meer voordelen dan nadelen

Er zijn meer voordelen te benoemen bij payrolling dan nadelen. Het ligt er ook aan met welke ogen u naar payrolling kijkt. Veel ondernemers die er gebruik van maken zijn erg positief, zij hebben er ervaring mee en weten hoeveel werk er uit handen wordt genomen. Anderen die wat terughoudender zijn kunnen zich veel vragen stellen en zien daardoor ook veel nadelen, die er niet zijn. Daarom is het aan te raden dat u alles wat u over payroll wilt weten gaat vragen en gaat ontdekken. Daardoor gaat u zelf de voordelen inzien en kunt u zelf oordelen of dat er (teveel) nadelen zijn aan deze keuze.

Bij een onderneming kan er in ieder geval veel werk uit handen worden genomen, maar de verantwoordelijkheid ligt dan ook bij u. Dit is volstrekt logisch, het is tenslotte uw bedrijf, u besteedt werk uit, maar daar dient u ook zicht op te houden, zodat u weet dat alles goed is geregeld!

Gegarandeerd de beste

Als u nog een payrollbedrijf zoekt, heeft u geluk: u bent hier op de juiste site beland. J&M Personeelsdiensten B.V. namelijk de allerlaagste tarieven voor payrolling. Daar zijn wij zo zeker van dat wij een Laagste-prijsgarantie bieden. Vindt u ergens anders lagere tarieven, dan evenaren wij die. Meer weten? Bel ons op tel. 085 - 40 191 25.

Waarom J&M Personeelsdiensten B.V.?

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal Krachtig
  • WKA
  • G-Rekening
  • VCU Gecertificeerd

Taken als Payroll aanbieder

personeels diensten clipboard

Verzorgen van arbeidsovereenkomsten

personeels diensten clipboard

Loondoorbetalingen

personeels diensten clipboard

Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

personeels diensten clipboard

Jaaropgaven

personeels diensten clipboard

Loonstroken

personeels diensten clipboard

Ontslagprocedure

personeels diensten clipboard

Salarisadministratie

personeels diensten clipboard

Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf en benieuwd hoe uw organisatie van onze diensten kan profiteren? We kijken graag samen met u naar manieren om uw werk efficiƫnter uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.