J&M Personeelsdiensten B.V.
Ontzorgen u met uw HR

U betaalt alleen de daadwerkelijke gemaakt uren

Wat is Payrolling?


Wat is Payrolling?

Payrolling is een manier waarop bedrijven hun salarisadministratie uit kunnen besteden. Op een aparte pagina leggen we precies uit wat een payroll-constructie is, maar in het kort gezegd betekent dit dat een extern bedrijf uw werknemers in dienst neemt en vervolgens de salaris-betalingen en arbeidsrechterlijke risico's overneemt. Dit is dan meteen ook het verschil met een bedrijf dat de salarisadministratie verzorgt: een groot wettelijk verschil.

Dit betekent dat u zich over een aantal taken geen zorgen meer hoeft te maken, omdat een specialist hier zorg voor draagt. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van de arbeidscontracten, de jaaropgaven, het volgen van de juiste ontslagprocedures en het verwerken van CAO-wijzigingen. Het maandelijkse uitbetalen van de salarissen is één van de meest belangrijke taken.

Waarom voor payrolling kiezen?

Nu u weet wat payrolling is, kunnen we ons voorstellen dat u zich afvraagt: wat heb ik eraan? Hoe kan mijn bedrijf hiervan profiteren? Wat zijn de opbrengsten versus de kosten? Over de payrolling tarieven hebben we een aparte pagina gemaakt, maar samenvattend is payrolling voor vrijwel elk middelgroot tot groot bedrijf een slimme zet. Waarom? Omdat u zich op deze manier volledig kunt concentreren op uw core business. Op die manier bent u uw concurrentie te slim af.

Waarom voor J&M personeelsdiensten kiezen?

J&M personeelsdiensten is een ware payrollconcurrent . Wij zijn namelijk de beste aanbieder in Nederland dankzij een unieke garantie: vindt u een goedkoper payroll bedrijf, dan verlagen wij ons tarief. Wij durven zo'n gewaagde garantie te geven omdat wij dankzij onze eigen software stukken efficiƫnter kunnen werken dan concurrerende payrollers.

Heeft u nog meer vragen over wat payrolling is en hoe het werkt, of wenst u een offerte op maat voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons op kantooruren op tel. 085 - 40 191 25.

Waarom J&M Personeelsdiensten B.V.?

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal Krachtig
  • WKA
  • G-Rekening
  • VCU Gecertificeerd

Taken als Payroll aanbieder

personeels diensten clipboard

Verzorgen van arbeidsovereenkomsten

personeels diensten clipboard

Loondoorbetalingen

personeels diensten clipboard

Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

personeels diensten clipboard

Jaaropgaven

personeels diensten clipboard

Loonstroken

personeels diensten clipboard

Ontslagprocedure

personeels diensten clipboard

Salarisadministratie

personeels diensten clipboard

Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

Bent u op zoek naar een payroll bedrijf en benieuwd hoe uw organisatie van onze diensten kan profiteren? We kijken graag samen met u naar manieren om uw werk efficiƫnter uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.