Wat is er bij payrollen nog niet verzekerd?

//Wat is er bij payrollen nog niet verzekerd?

Vergeet niet zelf deze verzekeringen te regelen

Door te kiezen voor payroll besteedt u vele verplichtingen en verantwoordelijkheden over uw personeel aan ons uit. Hierdoor worden vele risico’s voor u op een veilige en transparante manier afgedekt. Zo bieden we verschillende verzekeringen aan bij arbeidsongeschiktheid. Bovendien betaalt u ons alleen voor onze diensten als er daadwerkelijk gewerkt is door uw medewerkers. Worden er geen uren gemaakt? Dan bent u ons niets verschuldigd. Wij betalen uw medewerkers gewoon uit, zonder dat wij u daar kosten voor vragen. De vraag blijft dan nog wel: zijn er verzekeringen die u eventueel nog wel zelf moet verzorgen? Lees verder om te ontdekken hoe zit met de verzekeringen bij payroll.

Aansprakelijkheidsverzekering

Er kunnen zich situaties voordoen waarin er iets gebeurt wat niet helemaal de bedoeling was. De verantwoordelijkheid hiervoor blijft, ondanks ons juridisch werkgeverschap over uw personeel, liggen bij het bedrijf waarvoor een medewerker in dienst is. Gebeurt er iets met uw werknemers onder werktijd, dan blijft u daar dus hoofdelijk aansprakelijk voor. Sluit een aansprakelijkheidsverzekering of een bedrijfsschadeverzekering af om grote kosten te dekken. Op die manier bent u niet alleen voor menselijke fouten van uw personeel, maar ook voor brand en inbraak verzekerd. Wij geven u graag advies over welke verzekering het beste past bij uw onderneming en bedrijfsvoering.

Autoverzekering (WEGAM/WEGAS)

Rijdt een medewerker van u, die uitbetaald wordt via payroll, in een bedrijfsauto van uw bedrijf en richt deze schade aan? Dan wordt deze schade niet vergoed via uw aansprakelijkheidsverzekering. Ook wij kunnen deze schade niet verzekeren, omdat er gereden wordt in een bedrijfswagen van uw bedrijf. Voor dit soort ongevallen zult u als inlener een WEGAS-/WEGAM-verzekering af moeten sluiten. De WEGAS-verzekering geldt als uw medewerker op een bedrijfsfiets naar uw onderneming rijdt. De WEGAM-verzekering is geschikt voor motorrijtuigen. Ook wat deze verzekeringen betreft adviseren wij u graag.

Vraag ons  naar meer informatie over verzekeringen

Wilt u meer weten over de verschillende verzekeringsvormen die wel en niet onder payroll vallen? Of heeft u een andere vraag over payroll? Maak dan een afspraak met ons. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden en voordelen van payroll. Bel naar 085-4019125 of stuur een mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl en geef direct aan ons door wat wij voor u mogen betekenen. Wij helpen u graag aan de juiste, actuele informatie op het gebied van payroll en verzekeringen.

2018-03-22T13:16:48+00:00 By |Geen categorie|