Waar moet u opletten tijdens payrolling? Wij geven u handige tips in dit blog!

//Waar moet u opletten tijdens payrolling? Wij geven u handige tips in dit blog!

Voordat u overgaat tot payrollen, lees eerst onze tips

Overweegt u te kiezen voor payrollen? Dit is een zeer verstandige keuze. Het uitbesteden van uw financiële administratie bespaart u veel tijd en u kunt er dan ook van uitgaan dat dit professioneel en goed uitgevoerd wordt. Maar er komt wel het één en ander kijken bij payrolling. Bedenk daarom van te voren goed hoe u payrolling voor zich ziet. Wij vinden het belangrijk om u hierbij te helpen, vandaar onze handige tips.

Op welke manier en op welke tijd betaalt u uw personeel?

Omdat iedere onderneming anders is, is payrolling ook nooit hetzelfde. Hierin is het belangrijk om te bedenken hoe u uw personeel uitbetaalt via payroll. Kiest u voor een uurtarief? Of betaalt u liever een vast salaris uit? De makkelijke keuze is om te kiezen voor een vast salaris. Hierdoor hoeven er geen moeilijke berekeningen gemaakt te worden over hoeveel uur er gewerkt is. Laat u ook goed informeren over wat de meest betaalbare optie is voor uw onderneming. Maak met ons payrollbureau duidelijke afspraken en bespreek ook op welke manier u wilt uitbetalen. U kunt namelijk kiezen om dit per vier weken te doen, maar wekelijks en maandelijks behoren ook tot de mogelijkheden. Aan elk van deze opties zijn voordelen verbonden. Laat u dus goed informeren over wat in uw situatie het best is.

Welke kosten komen er nog meer kijken bij payroll?

Een goede tip om bij payroll aan te denken, is dat het aan te raden is om goed te overwegen welke bijkomende kosten u wilt laten opnemen. Uiteraard wordt er al rekening gehouden met verzekeringen en loonheffingen. Maar er zijn ook nog andere kosten zoals bijvoorbeeld reiskosten. Bepaal van te voren wat u aan reiskosten wilt uitgeven. Zo heeft u in één keer alles duidelijk en kunt u zich richten op waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Wat te doen bij payrollen

Payrollen gaat niet vanzelf en u moet ook goed nadenken over hoe u dit wilt inrichten. Denk dus goed na over de volgende zaken:

  • Op welke manier betaalt u uit?
  • Op welk tijdstip betaalt u uit?
  • Wat zijn de bijkomende kosten?
  • Wat zijn de baten in vergelijking met de kosten?

Wij hopen u met onze tips het makkelijker te maken wanneer u kiest voor payrolling. Wij adviseren u dan ook om hier goed over na te denken. Hierdoor wordt het mogelijk om een weloverwogen besluit te maken.

2018-03-08T12:25:31+00:00 By |Nieuws|