Payrollconcurrent: gegarandeerd de laagste tarieven

//Payrollconcurrent: gegarandeerd de laagste tarieven
Payrollconcurrent: gegarandeerd de laagste tarieven 2018-03-08T09:14:07+00:00

Wij zijn dé payrollconcurrent

Slimme ondernemers en managers kennen het geheim van succes: je als schoenmaker bij je leest houden en een betrouwbaar team opbouwen. Ook is het af en toe nodig om randzaken uit te besteden aan bedrijven, freelancers of toeleveranciers die sneller of goedkoper werken.

Een payrollbedrijf kan u heel wat vervelende werkzaamheden uit handen nemen. Klusjes die wel bij een goed functionerend bedrijf horen, maar niet uw core business vormen. Denk hierbij aan de maandelijkse loonuitbetalingen, het maken van jaarverslagen en het volgen van de juiste ontslagprocedures. Door dit werk uit te besteden aan professionals met ervaring en up-to-date kennis, weet u zeker dat uw loonadministratie efficiënt en volgens de regels wordt uitgevoerd.

J&M is een ware payrollconcurrent: wij gaan de strijd aan met té hoge tarieven in onze branche en stellen op die manier vrijwel elk bedrijf in staat om een eigen payroller in te huren. Hoe u er zeker van kunt zijn dat wij voordelig zijn? Wij bieden een unieke garantie die inhoudt dat u nooit meer betaalt dan bij een ander payrollbedrijf. Lees verder om te zien wat wij bedoelen.

Gegarandeerd de laagste tarieven

Dankzij onze eigen software kunnen uw werkgevers online hun uren doorgeven en loonstrookjes checken. Dat is bij andere payrollers wel anders. Mede dankzij dit softwarepakket kunnen wij lage tarieven hanteren. Zo laag dat wij een gedurfde garantie bieden: vindt u een ander bedrijf dat uw payroll goedkoper kan verzorgen, dan verslaan wij hun prijs. Zo zeker zijn wij van onze lage prijzen.

Geen wonder dat wij een geduchte payrollconcurrent zijn. Wilt u meer weten over de tarieven, klik dan eens door naar de pagina payroll tarieven. Voor meer uitleg over payrolling, verwijzen wij u naar de pagina waarop we uitleggen wat payrolling is. Meteen contact opnemen? U bereikt ons op tel. 085 – 4019125.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als payroll aanbieder

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag