Laagste prijs garantie

//Laagste prijs garantie
Laagste prijs garantie 2018-03-08T09:16:15+00:00

Het beste payrollbedrijf

Welkom op de site van J&M. Wij durven met een gerust hart te stellen dat wij de beste payroller van Nederland zijn. Met een keiharde prijsgarantie verzorgen wij de payroll van kleine, middelgrote en internationale bedrijven. Waar u zich ook bevindt in Nederland, wij kunnen u van dienst zijn. Aangepast aan de moderne tijden, zijn wij makkelijk online bereikbaar voor zowel het management als de medewerkers. Lees hier waarom steeds meer bedrijven voor onze payroll-diensten kiezen.

Waarom de payroll uitbesteden?

Er is heel wat voor te zeggen om de loonadminstratie uit te besteden. Tenzij u zelf een payrollbedrijf bent, is het uitbetalen van medewerkers immers niet uw hoofdactiviteit. Nee, u verdient uw brood met het verkopen van auto’s, het leveren van IT-diensten of het verzorgen van patiënten, om zomaar wat voorbeelden te noemen. Elke dag die u verliest aan de loonadministratie is een dag teveel.

Niet dat de loonbetalingen en arbeidskwesties niet belangrijk zijn; maar waarom zou u deze klus niet overlaten aan iemand die erin gespecialiseerd is? J&M is zo’n partner. Wij zijn op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en verzorgen tegen een laag bedrag uw payroll. Uw medewerkers kunnen te allen tijde terecht bij een kundige partij die antwoord op alle vragen heeft.

Laagste prijs: Onze garantie

Dankzij ons in eigen huis ontwikkelde computersysteem, kunnen uw werknemers zelf online hun uren doorgeven en hun loonstroken inzien. Dit is één van de redenen waardoor J&M de allerlaagste prijzen voor payroll-diensten kan vragen. En dat is geen loze kreet, maar een keiharde garantie. Vindt u zelf een goedkoper payrollbedrijf, dan stellen wij onze tarieven bij om er onder te blijven. Zo zeker zijn we van onze lage prijzen.

Meer weten over onze dienstverlening of over de laagste prijzen voor payrolling in Nederland? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • NEN 4400-1 certificering

  • Kapitaal krachtig

  • WKA

  • G-rekening

  • VCU gecertificeerd

Onze taken als payroll aanbieder

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag