Laagste prijs garantie

//Laagste prijs garantie
Laagste prijs garantie 2019-07-09T13:17:10+00:00

De beste backoffice ondersteuning

Welkom op de site van J&M. Wij durven met een gerust hart te stellen dat wij de beste aanbieder van backoffice ondersteuning van Nederland zijn. Met een keiharde prijsgarantie verzorgen wij de backoffice van kleine, middelgrote en internationale bedrijven. Waar u zich ook bevindt in Nederland, wij kunnen u van dienst zijn. Aangepast aan de moderne tijden, zijn wij makkelijk online bereikbaar voor zowel het management als de medewerkers. Lees hier waarom steeds meer bedrijven voor onze backoffice ondersteuning kiezen. Wij verzorgen ook de backoffice van uitzendbureaus.

Waarom de backoffice uitbesteden?

Er is heel wat voor te zeggen om de loonadminstratie en salarisadministratie uit te besteden. Tenzij u zelf een backoffice ondersteunende partij bent, is het uitbetalen van medewerkers immers niet uw hoofdactiviteit. Nee, u verdient uw brood met het verkopen van auto’s, het leveren van IT-diensten of het verzorgen van patiënten, om zomaar wat voorbeelden te noemen. Elke dag die u verliest aan de loonadministratie is een dag teveel.

Niet dat de loonbetalingen en arbeidskwesties niet belangrijk zijn; maar waarom zou u deze klus niet overlaten aan iemand die erin gespecialiseerd is? J&M is zo’n partner. Wij zijn op de hoogte van de laatste wetswijzigingen en verzorgen tegen een laag bedrag uw backoffice. Uw medewerkers kunnen te allen tijde terecht bij een kundige partij die antwoord op alle vragen heeft.

Laagste prijs: Onze garantie

Dankzij ons in eigen huis ontwikkelde computersysteem, kunnen uw werknemers zelf online hun uren doorgeven en hun loonstroken inzien. Dit is één van de redenen waardoor J&M de allerlaagste prijzen voor backoffice ondersteuning kan vragen. En dat is geen loze kreet, maar een keiharde garantie. Vindt u zelf een goedkoper bedrijf voor backoffice ondersteuning, dan stellen wij onze tarieven bij om er onder te blijven. Zo zeker zijn we van onze lage prijzen.

Meer weten over onze dienstverlening of over de laagste prijzen voor backoffice ondersteuning in Nederland? Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • Wij helpen uitzendbureaus met de backoffice
  • Uw focus blijft gericht op het ondernemen
  • Uw salarisadministratie keurig geregeld
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuningg
  • Altijd scherpe tarieven

Onze taken als backoffice ondersteuner

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag