Backoffice ondersteuning: gegarandeerd de laagste tarieven

//Backoffice ondersteuning: gegarandeerd de laagste tarieven
Backoffice ondersteuning: gegarandeerd de laagste tarieven 2019-07-12T12:06:36+00:00

Wij zijn dé aanbieder van backoffice ondersteuning

Slimme ondernemers en managers kennen het geheim van succes: je als schoenmaker bij je leest houden en een betrouwbaar team opbouwen. Ook is het af en toe nodig om randzaken uit te besteden aan bedrijven, freelancers of toeleveranciers die sneller of goedkoper werken.

Uw backoffice uitbesteden aan een professioneel kan u heel wat vervelende werkzaamheden uit handen nemen. Klusjes die wel bij een goed functionerend bedrijf horen, maar niet uw core business vormen. Denk hierbij aan de maandelijkse loonuitbetalingen, het maken van jaarverslagen en CAO-wijzigingen doorvoeren. Door dit werk uit te besteden aan professionals met ervaring en up-to-date kennis, weet u zeker dat uw loonadministratie en salarisadministratie efficiënt en volgens de regels wordt uitgevoerd.

J&M is een competitieve aanbieder van backoffice ondersteuning: wij gaan de strijd aan met té hoge tarieven in onze branche en stellen op die manier vrijwel elk bedrijf in staat om gebruik te maken van backoffice ondersteuning. Hoe u er zeker van kunt zijn dat wij voordelig zijn? Wij bieden een unieke garantie die inhoudt dat u nooit meer betaalt dan bij een ander bedrijf voor backoffice ondersteuning. Lees verder om te zien wat wij bedoelen.

Gegarandeerd de laagste tarieven

Dankzij onze eigen software kunnen uw werkgevers online hun uren doorgeven en loonstrookjes checken. Dat is bij andere aanbieders van backoffice ondersteuning wel anders. Mede dankzij dit softwarepakket kunnen wij lage tarieven hanteren. Zo laag dat wij een gedurfde garantie bieden: vindt u een ander bedrijf dat uw uw backoffice ondersteuning goedkoper kan verzorgen, dan verslaan wij hun prijs. Zo zeker zijn wij van onze lage prijzen.

Geen wonder dat wij een geduchte concurrent op het gebied van backoffice ondersteuning zijn. Wilt u meer weten over de tarieven, klik dan eens door naar de pagina tarieven voor backoffice ondersteuning. Voor meer uitleg over het uitbesteden van uw backoffice ondersteuning, staan onze vakkundige medewerkers altijd voor u klaar. Meteen contact opnemen? U bereikt ons op tel. 085 – 4019125.

Waarom J&M?

  • Deskundig personeel

  • Wij helpen uitzendbureaus met de backoffice
  • Uw focus blijft gericht op het ondernemen
  • Uw salarisadministratie keurig geregeld
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
  • Altijd scherpe tarieven

Onze taken als backoffice ondersteuner

Verzorgen van
arbeidsovereenkomsten

Verzorgen van
loonbetalingen

Verzekeringen bij
arbeidsongeschiktheid

Verzorgen van
jaaropgaven

Verzorgen van
loonstroken

Regelen van
ontslagprocedure

Verzorgen van
salarisadministratie

Verwerking van
CAO- en wetswijzigingen

Vrijblijvend gesprek?

Terugbelafspraak
Offerte aanvraag