Uw payroller in Amersfoort

//Uw payroller in Amersfoort
Uw payroller in Amersfoort 2018-03-19T15:20:52+00:00

Uw Payrollbedrijf in Amersfoort

U bent een topper in uw vakgebied en dat wilt u graag zou houden. Daarom besteedt u het liefst zo weinig mogelijk tijd aan randzaken, hoe belangrijk ze ook zijn. Een goed voorbeeld van dat soort ‘noodzakelijk kwaad’ is de maandelijkse loonadministratie. Uzelf of uw één van uw medewerkers is er uren, zo niet dagen, aan kwijt. Tijd die veel beter besteed kan worden aan het werk waar u écht goed in bent: het leveren van die dienst of dat product waar u bekend om staat.

En daar komt J & M Payrolling bij kijken. Laat aan ons het werk over waar wij goed in zijn, zodat uw bedrijf zich op zijn kernactiviteit kan blijven focussen. Wij nemen uw loonadministratie uit handen en bieden daarnaast nog een groot aantal extra diensten. Lees verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat wij voor u doen

Bent u op zoek naar een specialist in payrolling? U kunt uw zoektocht tot Amersfoort beperken, maar dankzij het in huis ontworpen softwarepakket van J & M Personeels Diensten regelt u de meeste zaken op afstand. Niet alleen u, maar ook uw werknemers kunnen hun loonstrookjes inzien, printen en wijzigingen doorgeven. En voor persoonlijke hulp zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Wij helpen u met:

  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Salarisadministratie
  • CAO- en wetswijzigingen
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Het Laagste tarief van Nederland

Dankzij onze gestroomlijnde aanpak kunnen wij zeer lage tarieven hanteren. We houden niet van kleine lettertjes, dus onze all-in prijzen zijn glashelder: wij vermenigvuldigen het totale brutoloon in uw organisatie met een omrekenfactor om tot een vast bedrag te komen. Wij zijn zo zeker van onze gunstige tarieven, dat wij een bijzondere garantie bieden. Is er een payrollbedrijf dat een lager tarief hanteert, dan verslaan wij dat met plezier.