Uw payrollbedrijf in Ede

//Uw payrollbedrijf in Ede
Uw payrollbedrijf in Ede 2018-03-19T15:32:07+00:00

Uw Payrollbedrijf in Ede

U weet als geen ander waar uw medewerkers het beste hun tijd en energie in kunnen steken. Die administratieve rompslomp wanneer er iemand aangenomen of ontslagen wordt, de maandelijkse salariëring en de loondoorbetaling bij ziekte mogen stuk voor stuk nodig zijn, maar leiden de medewerker die deze klusjes moet klaren behoorlijk af van zijn of haar normale taken.

Wanneer u geen speciale administratieve afdeling heeft, kunt u voor administratieve klussen rondom de verloning van uw medewerkers terecht bij een payrollbedrijf. Of u nu in Ede actief bent of in de wijde regio, J&M Personeelsdiensten schiet u graag te hulp. Hoe payrolling werkt? Uw werknemers worden juridisch in dienst genomen bij ons, terwijl u alle beslissingen blijft nemen. Deze constructie maakt het mogelijk dat wij uw medewerkers iedere maand keurig op dezelfde dag uitbetalen. Omdat wij kapitaalkrachtig zijn en een speciale G-rekening voor uw bedrijf openen, zullen de loonuitbetalingen vloeiend blijven verlopen. Ideaal, want zo kunt u zich op uw core business blijven focussen.

Hoe wij de kosten laag houden

Wij durven best een weddenschap aan te gaan: wedden dat wij de beste payroller in Ede zijn? Mocht u een goedkopere partij vinden, dan verslaan wij hun prijs met geheven hoofd. Zó zeker zijn we ervan dat onze prijzen de laagste zijn. Maar hoe kan dat nu eigenlijk? Het geheim zit hem in ons in huis ontwikkelde softwarepakket.

Omdat ons kantoor niet in Ede zit, kunnen wij u op deze manier toch prima van dienst zijn. Medewerkers geven hun gewerkte uren online door en bekijken ook via een beveiligde omgeving hun loonstrookjes. Voor vragen over hun contracten of over wetswijzigingen hoeven uw medewerkers u niet langer lastig te vallen; zij kunnen ons altijd bellen of mailen voor direct antwoord.

Meer weten of meteen een afspraak met ons maken? Wij vertellen u graag meer over payrolling in het algemeen en over onze diensten en tarifering in het bijzonder. U vindt onze gegevens op onze contactpagina. Tot ziens!