Uw payrollbedrijf in Arnhem

//Uw payrollbedrijf in Arnhem
Uw payrollbedrijf in Arnhem 2018-03-19T15:24:31+00:00

Payrolling: Arnhem kiest voor J&M

Wie verzorgt in uw bedrijf de loonadministratie? De kans is dat degene die deze klus klaart enkele dagen helemaal niet voor andere taken beschikbaar is. Of misschien zet u er een heel team op. Het feit is dat voor kleinere en middelgrote bedrijven dit verlies aan arbeidsuren een flinke impact op de productie heeft (ook al verleent u vooral diensten). Daarom is het uitbesteden van deze taken een goed idee. Zo kunnen uw medewerkers zich weer concentreren op uw core business.

J & M Personeels Diensten schiet u graag te hulp. Wij zijn specialisten in payrolling en steeds meer bedrijven in Arnhem kiezen voor ons betaalbare all-in pakket. Wij dragen niet alleen zorg voor de loonbetalingen, maar houden ook de CAO- en wetswijzigingen bij, stellen arbeidscontracten voor u op en betalen het salaris door bij ziekte. Dar zijn heel wat zorgen minder!

De voordeligste payroller van Nederland

Er zijn allerlei goede redenen om voor payrolling te kiezen. Dat uw organisatie zich hiermee weer op zijn kernactiviteiten kan richten, is natuurlijk een belangrijke. In het kader van het gezegde ‘schoenmaker, hou je bij je leest’ kunt u zo meer omzet (en uiteindelijk winst) genereren.

Daarnaast zijn er allerlei redenen om specifiek voor J & M te kiezen. Het op afstand kunnen inzien en wijzigen van uw salarisadministratie is daar één van. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunt u veel dingen via internet regelen. En mocht u nog vragen of andere verzoeken hebben, dan zijn wij altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar, klaar om duidelijkheid te bieden en de nodige handelingen te verrichten.

Maar laten we de prijs niet vergeten. J & M Personeels Diensten is mogelijk de beste payroll-partner in Nederland. Wij zijn nog geen goedkopere dienstverleners tegengekomen en zodra we dat doen, verslaan we dat tarief. Dat is onze laagsteprijsgarantie. Dus waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te plannen. Wij komen met plezier in Arnhem langs om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.