Uw payrollbedrijf in Apeldoorn

//Uw payrollbedrijf in Apeldoorn
Uw payrollbedrijf in Apeldoorn 2018-03-19T15:24:04+00:00

Apeldoorn:besteed uw payroll uit

Elke organisatie, dus ook de uwe, krijgt met activiteiten te maken die niet direct bijdragen aan de omzet. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van de werkplekken en het uitbetalen van de lonen. Slimme ondernemers en managers kennen echter het Nederlandse gezegde ‘schoenmaker, hou je bij je leest’. Daarom besteden ze dit soort werkzaamheden uit, zodat zij meer tijd kunnen steken in het creëren van diensten en producten.

J & M Personeels Diensten is ook in Apeldoorn de logische keuze als het om payrolldiensten gaat. Het Engelse woord payroll betekent in het Nederland letterlijk ‘loonstrookje’, maar een payroller doet zoveel meer dan het loon voor u uitbetalen. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor klanten organisaties in Apeldoorn uitvoeren.

  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • LSalaris doorbetalen bij ziekte
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

U weet precies hoe weinig u betaalt

Bij J & M Personeels Diensten geen kleine lettertjes of toeslagen. U betaalt een vast bedrag per werknemer en krijgt daarvoor alle payroll-hulp die u nodig heeft. En ook al houden wij niet kantoor in Apeldoorn, dankzij ons softwarepakket heeft u controle over –en inzage in– de loonstrookjes. Wij beantwoorden telefonisch of per e-mail uw vragen of die van uw medewerkers. Wel zo prettig, toch?

De prijs die u bij ons betaalt is gebaseerd op het totale brutoloon dat uw organisatie aan de werknemers uitkeert. Wij vermenigvuldigen dat bedrag met een zeer lage omrekenfactor en u krijgt vervolgens wekelijks een gespecificeerde inkoopfactuur van ons. Wij zijn zó zeker van onze gunstige tarieven dat wij een laagsteprijsgarantie bieden: heeft u een goedkopere payroll-partner, dan gaan wij onder dat bedrag zitten. Meer weten? Neem vandaag nog contact met op met payroll-specialist J & M Personeels Diensten. Wij komen graag in Apeldoorn de mogelijkheden met u bespreken.