Rotterdam: voordelige payroller

//Rotterdam: voordelige payroller
Rotterdam: voordelige payroller 2018-03-19T15:49:09+00:00

Rotterdam: voordelige payroller

Als één van de grootste havensteden ter wereld is Rotterdam een enorm bedrijvige stad. Geen wonder dat organisaties als het uwe constant op zoek zijn naar manieren om slimmer en efficiënter zaken te doen. Eén van de zaken die u enorme voordelen kan bieden is het uitbesteden van werkzaamheden aan partijen die ze beter, sneller, goedkoper of met meer plezier uitvoeren.

Specifiek is de loonadministratie iets dat het uitbesteden waard is. Dit is niet uw hoofdactiviteit, u bent er vele manuren aan kwijt en het kan voor heel wat frustraties zorgen. J&M Personeelsdiensten B.V. helpt u graag uit de spreekwoordelijke brand. Al meerdere bedrijven in Rotterdam hebben voor onze handige service gekozen, waarbij wij de loonbetalingen, de jaarverslagen, wets- en CAO-wijzigingen verwerken en uit handen nemen.

Online payrolling

J&M Personeelsdiensten B.V. is gevestigd in het oosten van het land: in Veghel. Maar dat betekent niet dat wij steeds bij elkaar op bezoek hoeven. Wij kunnen u namelijk uitstekend op afstand helpen dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket. Uw medewerkers en u krijgen toegang tot dit pakket en kunnen in een beveiligde omgeving loonstrookjes inzien en de gewerkte uren doorgeven. Dat stelt ons weer in staat om razendsnel te schakelen. Het resultaat? Het salaris van alle werknemers wordt elke maand stipt betaald, uw medewerkers blijven tevreden en gemotiveerd – en u heeft heel wat zorgen minder.

Laagsteprijsgarantie

Er zijn al genoeg dure payrollbedrijven in Rotterdam. Wij doen niet aan die trend mee en bieden brutaal een laagsteprijsgarantie. Dat houdt in dat wij er zo zeker van zijn dat wij de laagste tarieven bieden, dat wij het verschil terugbetalen wanneer u een goedkopere payrolldienst vindt. Wij factureren u wekelijks een bedrag dat gebaseerd is op het totale brutoloon in uw bedrijf, vermenigvuldigd met een omrekenfactor. Die omrekenfactor is waarschijnlijk de laagste in de Nederlandse payroll-industrie.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke tarieven? Wij komen graag een keer in Rotterdam langs om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Ook kunnen wij u dan precies voorrekenen wat de kosten voor onze handige en vriendelijke service zijn. Dus we wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.