Payrollingbedrijf in Veghel

//Payrollingbedrijf in Veghel
Payrollingbedrijf in Veghel 2018-03-19T15:53:32+00:00

Besteed uw payrolling in Veghel uit

Als bedrijf in Veghel kent u ongetwijfeld het recept voor succes. Daarbij zijn er klussen die u het beste kunt uitbesteden. De loonadministratie laat u bijvoorbeeld doen door een payrollbedrijf. J & M is zo’n payroller – gevestigd in uw eigen Veghel. Lekker dicht bij huis, dus. Wij nemen u de volgende werkzaamheden uit handen:

  • Loonstroken
  • Jaaropgaven
  • Salarisadministratie
  • Loondoorbetalingen
  • Hulp bij ontslagprocedures
  • Arbeidscontracten opstellen
  • CAO- en wetswijzigingen doorvoeren
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Niet alleen in Veghel actief

Bedrijven uit heel Nederland weten J & M Personeelsdiensten te vinden. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij de loonadministratie namelijk geheel op afstand verzorgen. Medewerkers zien hun eerdere loonstrookjes online in via een beveiligde omgeving. Ook geven zij via internet hun gewerkte uren door, waarna wij voor een snelle en stipte betaling zorgen. Het resultaat? Tevreden werknemers die gemotiveerd hun werk doen.

Uw bedrijf is in Veghel of omstreken gevestigd. Wij helpen u met plezier telefonisch of per e-mail, maar als je dat prettig vindt kunt u net zo goed langskomen op ons kantoor in Veghel. Onze deskundige medewerkers bieden verheldering en ons zorgen. Geen wonder dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen met ons in zee te gaan.

Unieke laagsteprijsgarantie

Wij vertelden u al over onze revolutionaire software. Dit programma stelt ons in staat sneller te werken, ook voor klanten die ver buiten Veghel gevestigd zijn. Maar deze software brengt nog een ander voordeel met zich mee: een radicale kostenbesparing. Ga er maar eens aanstaan, het vinden van een goedkopere pijler. In heel Nederland zijn wij de beste payroller met zo’n compleet dienstenpakket. Wij zijn daar zo zeker van, dat wij een gewaagde laagsteprijsgarantie bieden: wij betalen met plezier het verschil wanneer u een lagere prijs voor payrolling vindt. Dus waar wacht u nog op? Neem contact met ons op voor een afspraak.