Payrolling voor Leiden en omstreken

//Payrolling voor Leiden en omstreken
Payrolling voor Leiden en omstreken 2018-03-19T15:41:49+00:00

Payrolling voor Leiden en omstreken

Een ‘payroll’ is letterlijk een loonstrookje. Payroll-bedrijven doen echter méér dan loonstrookjes verwerken, en vooral wanneer we het om J&M Personeelsdiensten hebben. Vanuit ons kantoor in Veghel bedienen wij bedrijven in heel Nederland, waaronder Leiden. Runt u een klein tot middelgroot bedrijf, dan kunnen onze payroll-diensten u heel wat tijd, moeite en geld besparen. Lees verder om te ontdekken hoe het werkt.

Besteed uw payrolling uit

Uw bedrijf in Leiden heeft zijn sterke punten en zijn zwakke punten, hoezeer u die ook probeert te maskeren. En laten we eerlijk zijn: de loonadministratie is nu niet direct uw favoriete bezigheid. Oneerbiedig kunnen we het een noodzakelijk kwaad noemen; u bent er immers veel tijd aan kwijt. Tijd die u dan niet of nauwelijks in het creëren van uw revolutionaire dienst of handige product kunt steken.

In het kader van het eeuwenoude gezegde ‘Schoenmaker, houd u bij uw leest’ is het verstandig om de niet-leuke werkzaamheden uit te besteden. Het zogeheten payrolling is daar een goed voorbeeld van. J&M Personeelsdiensten B.V. in zee gaat, nemen wij u bergen werk uit handen:

  • Ontslagprocedures
  • Jaaropgaven opstellen
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Salaris doorbetalen bij ziekte
  • Wets- en CAO-wijzigingen bijhouden
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

Omdat payrolling goedkoper kan

Steeds meer bedrijven ‘lopen over’ van hun huidige payroller naar J&M Personeelsdiensten B.V. En dat is geen wonder, want wij hanteren zeer gunstige tarieven. Wekelijks factureren wij u een bedrag dat is gebaseerd op het totale brutoloon dat uw bedrijf uitbetaalt, vermenigvuldigd met een verrassend lage omrekenfactor.

Omdat wij veel zaken online met u kunnen afhandelen, besparen wij veel kosten. Daar profiteert u weer van. Wij zijn zo zeker van onze voordelige service, dat wij u een laagsteprijsgarantie bieden: vindt u ergens anders lagere prijzen, dan verslaan wij die met plezier. Dus waar wacht u nog op? Neem meteen contact met ons op voor een afspraak.