Payrolling: Veenendaal bespaart geld

//Payrolling: Veenendaal bespaart geld
Payrolling: Veenendaal bespaart geld 2018-03-19T15:53:16+00:00

Payrolling: Veenendaal bespaart geld

U wilt het beste voor uw bedrijf in Veenendaal. Dat betekent dat u af en toe voor een lastige keuze staat. Wat zijn de kosten en wat zijn de baten? Dingen die u zich ongetwijfeld afvraagt wanneer u denkt aan de loonadministratie. Meerdere bedrijven in Veenendaal zijn nu al voorgegaan en hebben ervoor gekozen om de volgende klussen uit te besteden aan een payroller:

  • Loonstroken
  • Jaaropgaven
  • Loonadministratie
  • Loondoorbetalingen
  • Correcte ontslagprocedures
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Arbeidsongeschiktheidverzekeringen
  • Advies omtrentCAO- en wetswijzigingen

J&M Personeelsdiensten B.V. is zo’n payrollbedrijf. Wij zijn in Veenendaal en omstreken actief, terwijl wij gewoon kantoor houden in Veghel. Hoe dit precies werkt terwijl wij de allerlaagste tarieven garanderen, leest u hieronder.

Online payrolling

De loonadministratie zorgt maandelijks voor heel wat uitdagingen. De kans is groot dat één of meerdere van uw medewerkers hier enkele dagen zoet mee zijn. Dat betekent dat u hen niet bij hun normale werkzaamheden kunt inzetten. Met anderen woorden: uw productiecapaciteit vermindert periodiek. En dat is jammer wanneer u de concurrentie het hoofd wilt bieden en een grotere vraag heeft dan nu aankunt.

Payolling biedt uitkomst dankzij ons in huis ontwikkelde software pakket kunnen uw medewerkers en uw online loonstrookjes inzien en de gewerkte uren doorgeven. Ritjes tussen Veenendaal en Veghel zijn dus niet nodig. De kostenbesparingen die dit oplevert, rekenen wij direct aan onze klanten door. Geen wonder dat steeds meer organisaties in Veenendaal en daarbuiten kiezen voor onze handige en voordelige service.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze lage tarieven? Wij leggen graag uit wat de precieze kosten zijn en hoe de facturatie plaatsvindt. Ik bent niet voor niets op deze website terechtgekomen; profiteer dan ook van uw bezoek en neem nu meteen contact met ons op.