Payrolling: Tilburg is goedkoop uit

//Payrolling: Tilburg is goedkoop uit
Payrolling: Tilburg is goedkoop uit 2018-03-19T15:51:45+00:00

Payroller voor tilburg en omstreken

Tilburg is een bolwerk van industrie en bedrijvigheid. Als ondernemer weet u dat u met vele andere bedrijven concurrerend. Daarom vindt u het belangrijk om zo gestroomlijnd mogelijk te werken. Activiteiten die u niet graag, niet goed of niet efficiënt uitvoert besteed uit aan een partij die dat wel kan. Laten we het specifiek eens over de salarisadministratie hebben. Deze klus kosten één of meerdere medewerkers maandelijks heel wat kopzorgen. Zou het niet prettiger zijn als zij hun uren konden steken in het maken van uw producten of het leveren van uw diensten? Door de loonadministratie uit te besteden aan J&M Personeelsdiensten B.V. schroeft u uw productie op en kunt uw de vraag beter aan. En het hoeft niet eens veel te kosten.

Vraagbaak voor uw medewerkers

Laten wij eerlijk zijn: J&M Personeelsdiensten B.V. is niet in Tilburg gevestigd. Sterker nog, wij zitten in het oosten van het land, in Veghel. Maar voor een payrollbedrijf en haar klanten hoeft dat geen probleem te zijn. Ons slimme softwarepakket maakt het namelijk mogelijk om loonstrookjes op afstand in de zien en de gewerkte uren online door te geven. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en de salarissen elke maand stipt uitbetalen. Ook beantwoorden wij vragen die uw medewerkers of u hebben en scheppen wij duidelijkheid wanneer er CAO- of wetswijzigingen plaatsvinden. Dit werkt prettig en onbezorgd.

Laagsteprij garantie

Wij vinden transparantie en duidelijkheid belangrijk. Daarom doen wij niet geheimzinnig over onze prijzen. Ze mogen dan niet op onze website staan, maar u kunt ervan op aan dat wij de laagste prijzen in Nederland hanteren. Geen enkele andere payroller in Tilburg kan aan onze tarieven tippen. Het geheim daarachter is het softwarepakket dat wij hierboven al noemden. Wij besparen er veel kosten mee, die wij direct aan u doorberekenen. Benieuwd naar onze lage tarieven en onze laagsteprijsgarantie? Profiteer van uw bezoek aan deze site en neem vandaag nog contact met u op.