Payrollbedrijf voor Zwolle

//Payrollbedrijf voor Zwolle
Payrollbedrijf voor Zwolle 2018-03-19T15:59:05+00:00

Payrollbedrijf voor Zwolle

Het gaat goed met uw bedrijf in Zwolle, maar het kan altijd beter. Eén van de dingen die het verschil kan maken, is het uitbesteden van niet-relevante werkzaamheden. Daarmee bedoelen wij zaken als de schoonmaak en de administratie. Wanneer u zich geen zorgen wilt maken over uw financiële en administratieve verplichtingen, bent u bij ons aan het juiste adres.

J&M Personeelsdiensten B.V. is actief in heel Nederland, dus ook in Zwolle. Al meerdere bedrijven in Zwolle hebben ons ingeschakeld als hun payroller. Onze gestroomlijnde werkwijze en lage prijzen zijn twee goede redenen om voor ons te kiezen. De belangrijkste reden blijft echter het feit dat u zich weer volledig op ondernemen kunt richten: op uw kernactiviteiten.

Wat is payrolling

Uw onderneming in Zwolle heeft werknemers in dienst. Wanneer u een payroller inschakelt, komen deze medewerkers in dienst bij het payrollbedrijf. Dit is een juridische constructie die het mogelijk maakt om uw werknemers op tijd uit te betalen – maand in, maand uit. Aan de oppervlakte verandert er niets: u blijft de baas en hakt de knopen door. Het waterdichte contract kunt u daarnaast op elk moment opzeggen. In de praktijk gebeurt dit niet, omdat payrolling een ware uitkomst voor een bedrijf is.

Unieke laagsteprijsgarantie

J&M Personeelsdiensten B.V. hanteert de allerlaagste prijzen in Nederland. Wij zijn daar zo zeker van omdat wij speciaal voor ons en onze klanten een softwarepakket hebben ontwikkeld dat ons veel kosten bespaart. Een besparing die wij direct aan onze klanten doorberekenen. Via onze software kunnen uw medewerkers en uw hun loonstrookjes inzien en hun gewerkte uren doorgeven. Waar nodig zitten wij klaar om vragen per e-mail of telefonisch te beantwoorden.

Wat die lage prijs betreft: u hoeft ons niet op ons woord te geloven. Kijkt u maar eens naar de prijzen van andere payrollbedrijven. De kans is groot dat wij de beste zijn. En is dat niet zo, dan betalen wij zonder morren het verschil. Dus waar wacht u nog op? Profiteer meteen van uw bezoek aan deze website en neem nu contact met ons op. Wij komen graag in Zwolle langs voor een offerte op maat.