Payroll Zeist

//Payroll Zeist
Payroll Zeist 2018-03-19T15:58:03+00:00

Op zoek naar een specialist in payroll?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf op het gebied van payroll in Zeist en echt professioneel geholpen wilt worden door een payrollbedrijf, kies dan voor J&M Personeelsdiensten. Wij snappen als geen ander dat het runnen van een onderneming veel tijd en energie kost. U bent er 24 uur per dag, 7 dagen per week mee bezig. U wilt zich natuurlijk het liefste richten op zaken die uw onderneming winstgevend zullen maken. Zaken als salarisadministratie wilt u liever aan iemand anders overlaten. Informeer eens naar de mogelijkheden van ons payrollbureau in Zeist en laat uzelf verrassen door het gemak van payroll van J&M!

Payroll in Zeist voor uitzendbureaus

Ook voor uitzendbureaus in Zeist kunnen wij als payrollbureau zaken overnemen op het gebied van salarisadministratie, debiteurenbeheer en facturering. U heeft op deze manier geen omkijken meer naar uw backoffice, zo houdt u tijd over voor het werven, selecteren en plaatsen van uitzendkrachten. U genereert dan meer omzet en uw uitzendbureau kan groeien!

Onze taken bij payroll

Wat zijn nu de mogelijkheden van payroll in Zeist door J&M Personeelsdiensten?

  • Uw eigen logo op de correspondentie
  • Gratis gebruik maken van onze software
  • Wij zorgen voor een beperking van het aantal niet betalende debiteuren
  • Verwerking van wets – en CAO-wijzigingen
  • Wij administreren ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

De laagste prijs voor payroll

De missie van J&M Personeelsdiensten is om voor ieder bedrijf in Zeist van dienst te kunnen zijn met payroll. Hoge tarieven voor payrolling vinden wij dan ook uit den boze. Door onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van payroll, gecombineerd met onze scherpe tarieven bieden wij u de garantie dat u bij ons nooit meer betaald dan bij een ander payrollbureau. Vindt u toch een ander payrollbedrijf in Zeist dat uw payroll goedkoper uitvoert, dan bieden wij u toch een lager tarief. Op deze manier bent u bij J&M Personeelsdiensten verzekerd van de beste kwaliteit en de laagste prijs!

Heeft u vragen?

De medewerkers van J&M Personeelsdiensten staan graag voor u klaar om uw vragen in Zeist te beantwoorden. Kijk gerust eens verder op onze website. Wellicht zit het antwoord op uw vraag hier al tussen. Heeft u toch behoefte aan een persoonlijk gesprek? Bel ons dan op telefoonnummer 085-4019125 en vraag een offerte aan voor payroll in Zeist!