Payroll Zeewolde

//Payroll Zeewolde
Payroll Zeewolde 2018-08-24T11:57:16+00:00

Laat payrolling u helpen in Zeewolde

Wanneer u merkt dat u nergens meer aan toe kunt komen op uw werk en het ondernemen in Zeewolde zelf nauwelijks meer lukt, dan biedt J&M Personeelsdiensten uitkomst. Onze payrolldiensten kunnen u onder andere helpen doordat u uw salarisadministratie door ons laat verzorgen. Hierdoor kunt u zich weer focussen op uw core business in Zeewolde. Waarmee mogen we u helpen?

Laat u in Elst ontzorgen en besteed uw salarisadministratie uit

Iets laten uitbesteden is geen teken van zwakte, maar een teken van kennis. Een echte ondernemer verliest het gevoel voor het ondernemerschap namelijk niet en weet wat het beste is voor zijn of haar bedrijf. Heeft u daarom een helpende hand nodig in Elst? Schakel ons dan in om uw salarisadministratie te verzorgen. Echter betekent dit niet dat wij ook over de arbeidscontracten gaan van uw medewerkers: u blijft uw personeel zelf werven en selecteren en u stelt zelf de arbeidscontracten op. Uw medewerkers blijven u dus gewoon zien als hoofd aanspreekpunt in Elst!

Kies voor de uitbesteding van uw salarisadministratie in Zeewolde

Schaamt u zich voor het feit dat u er over na zit te denken om uw salarisadministratie uit te laten besteden? Dit is absoluut nergens voor nodig. Veel bedrijven gingen u voor en merkten direct dat ze weer tijd hadden voor het ondernemerschap zelf. Wanneer u ons uw salarisadministratie laat verzorgen betekent dit dat u nooit meer hoeft om te kijken naar uw administratieve verplichtingen. Denkt uw personeel door een uitbesteding dat u de baas niet meer bent? Nee, wanneer u dit goed communiceert hoeft u nergens bang voor te zijn. U blijft zelf de hoofdverantwoordelijke van uw bedrijf in Zeewolde!

Laat ons naar uw wensen luisteren

Wanneer u zich door ons laat ondersteunen, weet u zeker dat u van alle processen op de hoogte gaat blijven. Wij luisteren in het eerste gesprek naar uw wensen en eisen en voeren deze door in onze werkwijze. We informeren u te allen tijde over de laatste ontwikkelingen en maken afspraken over de frequentie van het payrollen in Zeewolde. Alles wordt netjes vastgelegd in een contract, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Zo kunnen wij meteen beginnen met payrollen en kunt u zich weer focussen op uw core business!

Payroll helpt u door middel van de volgende voordelen

Extra tijd is niet het enige dat u krijgt wanneer u kiest voor onze payroll diensten. U schakelt professionals in die op de hoogte zijn van de laatste CAO- en wetswijzigingen en die graag met u meekijken en denken. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen in Zeewolde:

  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal krachtig
  • WKA
  • G-rekening
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Help u en uw organisatie in Zeewolde

Focus u weer op uw core business en schakel ons in. Met payrolling kunt u de salarisadministratie uit handen geven en hoeft u zich minder druk te maken over uw administratieve verantwoordelijkheden. Ons deskundige personeel staat u en uw bedrijf bij. Bent u benieuwd naar wat we allemaal voor u in Zeewolde kunnen betekenen? Bel dan naar 0854019125 en we bespreken graag de mogelijkheden in Zeewolde!