Payroll Winschoten

//Payroll Winschoten
Payroll Winschoten 2018-07-27T09:26:25+00:00

Kies voor uw bedrijf in Winschoten en start met payroll

Bent u vanuit een liefde voor ondernemen gestart met uw bedrijf in Winschoten, maar bent u al jaren niet meer toegekomen aan het ondernemen door al die administratieve en financiële verantwoordelijkheden? Kies dan voor payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten en ervaar de efficiënte en effectieve payroll oplossingen in Winschoten. Draag bijvoorbeeld uw salarisadministratie over aan ons payrollbureau en u hoeft nergens meer naar om te kijken!

Geef op afstand de gewerkte uren door: wij verzorgen de rest

Weinig werkgevers en intermediairs zijn zich bewust van de vele mogelijkheden van payroll voor hun bedrijf. Wist u dat u met de professionele payroll software van J&M Personeelsdiensten op afstand in Winschoten de gewerkte uren kunt doorgeven, waarna wij uw salarisadministratie verzorgen? Daarnaast bieden wij onze klanten alleen maar het beste. Daarom volgen onze medewerkers verschillende cursussen om altijd op de hoogte te blijven van de laatste CAO- en wetswijzigingen.

Onze efficiënte werkwijze in Winschoten

Twijfelt u als ondernemer nog of payroll wel iets voor u is? Of bent u bang dat u teveel uit handen geeft? Geen paniek, we gaan eerst met u in gesprek om uw eisen en wensen te bespreken voor uw organisatie in Winschoten. Bent u een ondernemer die zich echt wil focussen op zijn of haar core business? Dan ziet u de voordelen van payrolling direct in. Wanneer u overtuigd bent, bespreken we de frequentie van het payrollen en de wijze waarop wij bijvoorbeeld uw loonbetalingen of salarisadministratie zullen verzorgen. We stellen tot slot een overeenkomst op die voldoet aan uw wensen en u kunt weer starten met ondernemen in Winschoten!

Profiteer van de volgende voordelen met onze payroll

Om u te helpen kiezen tussen verschillende payrollbedrijven, hebben wij onze vele voordelen voor u op een rijtje gezet. Kiest u voor payrollen via J&M Personeelsdiensten? Dan bieden wij u de volgende voordelen aan:

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal krachtig
  • WKA
  • G-rekening
  • VCU gecertificeerd

Wanneer u ervoor kiest om bijvoorbeeld uw salarisadministratie in Winschoten uit te besteden aan ons, zullen deze voordelen duidelijk merkbaar zijn en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Kies voor payroll in Winschoten

Doe uw bedrijf niet langer tekort en laat J&M Personeelsdiensten uw salarisadministratie verzorgen met payroll. Kijk nooit meer om naar uw administratieve en financiële verplichtingen en richt u weer op uw core business. Benieuwd naar de opties en mogelijkheden voor uw bedrijf in Winschoten? Benader ons dan via 0854019125 en we helpen u graag verder met payroll in Winschoten!