Payroll Wijchen

//Payroll Wijchen
Payroll Wijchen 2018-03-19T15:56:36+00:00

Payrollen via J&M Personeelsdiensten

Wenst u de hulp van een expert op het gebied van payroll in Wijchen? Wij willen u als payrollbureau graag helpen op het gebied van payroll. J&M Personeelsdiensten staat voor u klaar wanneer u bijvoorbeeld uw salarisadministratie uit handen wilt geven of uw ontslagprocedures wilt laten regelen. Wanneer u kiest voor payrolling bij J&M Personeelsdiensten, kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare aanpak. Wilt u meer te weten komen over onze diensten als payrollbedrijf? Benader ons dan vanuit Wijchen door te bellen naar 085-4019125. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden en voordelen van payroll in Wijchen.

Uw payrollbureau in Wijchen

Wanneer u kiest voor payrolling bij ons payrollbedrijf, bent u niet gebonden aan pakketten met diensten en taken. Wij hanteren namelijk payroll op maat. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om zelf de diensten te kiezen die u wilt uitbesteden. U kunt bij ons payrollbureau onder andere kiezen om de salarisadministratie te laten doen, de jaaropgave te laten opstellen en de ontslagprocedures te laten regelen. Door contact met ons op te nemen vanuit Wijchen, kunt u uw wensen en eisen wat betreft payrollen aan ons doorgeven. Wij zullen u dan maximaal ondersteunen.

Het voordeel van payroll

Als ondernemer met een eigen bedrijfje richt u zich het liefst op de corebusiness. Er zijn helaas vaak veel andere taken die u energie en tijd opslokken. Zo moet u bijvoorbeeld de salarisadministratie verzorgen, de jaaropgaven bijhouden en arbeidscontracten aanpassen naar de actuele wetgeving. Schakelt u voor deze taken een financieel adviseur of boekhouder in? Dan bent u vaak veel geld kwijt. Wanneer u besluit te payrollen, kunt u veel geld besparen. Payrolling bij ons payrollbureau is betrouwbaar, transparant en veilig. Deze diensten kunnen wij bijvoorbeeld voor u in Wijchen uitvoeren met payroll:

  • Het zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Het regelen van de ontslagprocedures
  • Het verwerken van de cao- en wetswijzigingen
  • Het regelen van de verzekering bij arbeidsongeschiktheid
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten

Neem contact op voor payroll vanuit Wijchen

Bent u in Wijchen benieuwd geworden naar onze diensten op het gebied van payroll? U kunt contact opnemen met ons payrollbedrijf voor een adviesgesprek. Wij informeren u dan over de mogelijkheden op het gebied van payrollen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-4019125. Wij willen u graag helpen op het gebied van payroll in Wijchen.