Payroll Vlaardingen

//Payroll Vlaardingen
Payroll Vlaardingen 2018-03-19T15:54:40+00:00

Administratieve taken uit handen geven

De payroll in Vlaardingen is bij J&M Personeelsdiensten in uitstekende handen. Daarvoor beschikken we bij u in Vlaardingen over deskundig personeel. J&M Personeelsdiensten heeft een NEN 4400-1 certificering en beschikt over uitstekende kennis van de WKA. Wij zijn een kapitaalkrachtig payrollbedrijf. Payrollen doen we middels een G-rekening en alle voorkomende werkzaamheden inzake de salarisadministratie zijn bij ons in vertrouwde handen. Heeft u raad en daad nodig bij de overgang naar payrolling? Dan kunt u een beroep doen op de professionaliteit en ervaring van J&M Personeelsdiensten. In Vlaardingen en overal in Nederland. Wij zijn een payrollbedrijf dat net dat stapje extra voor u weet te zetten.

Waarom u ook in Vlaardingen kiest voor onze payroll diensten

De payroll uitvoeren is een echt specialisme. De manier waarop J&M Personeelsdiensten de payrolling uitvoert is efficiënt en effectief. Wij werken voor werkgevers en intermediairs. We beschikken over in-house ontwikkelde software. Deze zorgt ervoor dat op afstand gewerkte uren vlot worden verwerkt in de salarisadministratie. Om ervoor te zorgen dat u als klant optimaal wordt geholpen zijn al onze medewerkers actueel geschoold. Dat doen we natuurlijk ook, omdat we uw belang als klant zeer hoog ins ons vaandel hebben staan. Vraag gewoon maar eens naar de mogelijkheden die ons payrollbureau u kan bieden. Wellicht wordt u dan (eindelijk) verlost van de administratieve taken die u nu (nog) hoofdbrekens bezorgen.

Waar zorgen wij voor bij de payroll in Vlaardingen?

We bieden u payrolling in Vlaardingen en op tal van andere plaatsen. Payrollen biedt u vele voordelen. Wij nemen uw salarisadministratie uit handen. Daarnaast voeren we in het kader van de payroll de volgende taken voor u uit:

  • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten
  • Loonstroken, loondoorbetaling en jaaropgaven
  • Ontslagprocedure
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Verwerking van cao- en wetswijzigingen

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden die we als payrollbureau voor u kunnen betekenen. Heeft u in Vlaardingen behoefte aan een goed payrollbureau? Kies dan ook voor de Payroll van J&M Personeelsdiensten.

Kies voor uw payroll in Vlaardingen ook voor J&M Personeelsdiensten

J&M Personeelsdiensten staat u graag nader telefonisch te woord. Reken op onze professionaliteit en expertise bij de payroll. U kunt contact opnemen met ons payrollbureau via telefoonnummer 085-4019124. J&M Personeelsdiensten zorgt voor een uitstekende payroll in Vlaardingen.