Payroll Venlo

//Payroll Venlo
Payroll Venlo 2018-03-19T15:54:06+00:00

Wij zijn de expert op het gebied van payrollen

Gaat er veel tijd in de salarisadministratie zitten? Dan wordt het tijd om deze uit te besteden en kunt u kiezen voor payroll in Venlo. Alle administratieve werkzaamheden die met personeel te maken hebben, neemt J&M Personeelsdiensten B.V. u graag uit handen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Onze klanten zitten verspreid door het hele land, ook in Venlo. Wilt u kennismaken met onze expertise en ons uw salarisadministratie laten regelen? Neem dan contact met ons op.

Wat doet J&M Personeelsdiensten B.V.voor u?

Wij willen alle administratie op het gebied van salarissen van overnemen. Zo heeft u meer tijd om te ondernemen in Venlo. Wij garanderen dat het salaris van uw personeel bij ons in goede handen is. Met regelmaat krijgen onze medewerkers goede cursussen en scholingen, zodat ze op de hoogte zijn van de laatste vernieuwingen in deze sector. Wij zijn uw experts als het gaat om payroll.

Het nut van payroll

Bij payroll nemen wij personeel in dienst. Ze werken voor u, maar de uitbetaling van het salaris gaat via ons payrollbedrijf. Als u zich aansluit bij ons payrollbureau, bieden wij u vele voordelen. De salarissen en arbeidsrechtelijke risico’s worden bijvoorbeeld door ons overgenomen. Maar dat is niet alles. Wij regelen voor uw bedrijf in Venlo:

  • Het opstellen van contracten
  • Wij verstrekken de loonstroken en jaaropgaven
  • Wij betalen de salarissen uit via payroll
  • Wij volgen de juiste ontslagprocedures

Wilt u meer weten over payroll in Venlo? Neem dan gerust contact met ons op.

VIjf voordelen van payroll in Venlo

De salarisadministratie laten uitbesteden kan veel voordelen opleveren. U heeft bijvoorbeeld meer tijd om te ondernemen. Wij hebben vijf voordelen op een rij gezet:

  1. U heeft tijd om te ondernemen dankzij payroll
  2. U hoeft niet te betalen voor een accountant in Venlo
  3. Alleen de daadwerkelijke gewerkte uren worden uitbetaald
  4. U heeft meer tijd voor uw onderneming
  5. Bij vakantie of ziekte geen facturen
  6. Enorme besparing in kosten. U heeft geen urenadministratie meer bij payroll

Wilt u meer informatie over payroll in Emmen? Onze medewerkers informeren u graag over payroll.

Meer informatie over payrolling?

Bent u overtuigd en wilt u een payrollbedrijf inschakelen voor uw zaak in Venlo? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken omtrent het payrollen. Wij zijn te bereiken via info@jmpersoneelsdiensten.nl of telefonisch op het nummer 085-4019124. Op zoek naar een expert voor payroll in Venlo? J&M Personeelsdiensten B.V. staat voor u klaar!