Payroll Utrecht

//Payroll Utrecht
Payroll Utrecht 2018-03-19T15:52:41+00:00

Maak het uzelf makkelijk en kies voor payroll

Voor payroll in Utrecht klopt u met een gerust hart aan bij J&M Personeelsdiensten! Wij zijn een gecertificeerd payrollbureau met een klantenbestand dat inmiddels bestaat uit talrijke zeer tevreden ondernemers, instellingen en organisaties. Waaronder ook veel uit Utrecht. En dat is niet zo vreemd, aangezien wij bij iedere klant – klein of groot – streven naar een optimale dienstverlening. Lees snel verder voor meer informatie over wat wij met payrolling voor u kunnen betekenen.

Payrollen? Een verstandig besluit!

Salarisadministratie. Het verzorgen van arbeidscontracten. Op de hoogte blijven van CAO-wetgeving. Waarschijnlijk zijn dit allemaal geen zaken waar u in Utrecht uw kostbare tijd aan wilt besteden. Zou het dan ook niet heel prettig zijn als u hier helemaal niet meer naar om hoeft te kijken? Kies daarom voor payroll door J&M Personeelsdiensten! Onze kundige mensen nemen alles dat met salarisadministratie te maken heeft op professionele wijze van uw over, zodat u zich uitsluitend bezig kunt houden met uw core-business. Omdat wij juridisch gezien werkgever van uw personeel worden, hoeft u zich bovendien geen zorgen meer te maken over werkgeversrisico’s. Die komen namelijk bij ons te liggen! En met J&M Personeelsdiensten kiest u in Utrecht niet voor zomaar een payrollbedrijf. Bij ons:

  • Werkt uitsluitend zeer goed gekwalificeerd personeel dat constant bijgeschoold wordt
  • Is iedereen welkom, ongeacht branche
  • Wordt het doorgeven van gewerkte uren kinderspel dankzij onze eigen software
  • Kunnen werkgevers en werknemers altijd terecht voor vragen
  • Kunt u rekenen op flexibiliteit en zeer transparante afspraken

Ons payrollbureau biedt een laagste prijsgarantie!

Bent u overtuigd geraakt van het gemak dat wij u met payroll in Utrecht kunnen bieden, maar bent u bang voor het prijskaartje dat met payroll gepaard gaat? Ook daarover hoeft u zich bij ons payrollbureau geen zorgen te maken! Vindt u in Utrecht een payrollbedrijf dat een lager tarief hanteert dan wij u bieden in onze offerte? Dan zullen wij onze prijs voor payrolling nog verder verlagen! Op deze manier wordt payroll wel heel voordelig!

Vraag direct een offerte voor payroll in Utrecht aan!

Wilt u in Utrecht de overstap naar payroll gaan maken? En hebben wij uw interesse voor onze dienstverlening gewekt? Neem dan eens contact met ons op! Dat doet u door te bellen of mailen, respectievelijk via 085-4019125 en info@jmpersoneelsdiensten.nl. Of gebruik ons contactformulier. Wij stellen met plezier een geheel vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor u op. Payroll in Utrecht laat u natuurlijk over aan J&M Personeelsdiensten!