Payroll Sneek

//Payroll Sneek
Payroll Sneek 2018-03-19T15:50:30+00:00

Payrollen bij J&M Personeelsdiensten

Bent u als ondernemer op zoek naar een professional op het gebied van payroll in Sneek? Benader dan payrollbureau J&M Personeelsdiensten. Met de hulp van payroll kunt u verschillende taken aan ons laten uitbesteden. Denk hierbij aan de salarisadministratie, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het uitbetalen van uw werknemers. Payrolling via J&M Personeelsdiensten gebeurd op een veilige manier door een professional met ervaring. Wenst u meer informatie over ons payrollbedrijf? U kunt ons eenvoudig vanuit Sneek bellen via het telefoonnummer 085-4019125. Wij gaan graag een informatief en adviserend gesprek met u aan over payroll in Sneek.

Wat kunnen wij u als payrollbureau in Sneek bieden?

Bij een payrollbedrijf bent u vaak gebonden aan een vast pakket of dienst. Dit is niet het geval wanneer u gebruik wilt maken van payrolling via ons payrollbureau. Wij kunnen u namelijk payroll op maat bieden. U kiest dus precies de taken die u uit handen wilt geven. Zo kunt u bijvoorbeeld uw salarisadministratie door ons laten uitvoeren, uw jaaropgave door ons laten opstellen of uw ontslagprocedures door ons laten regelen. Wanneer u ervoor kiest om via ons te payrollen, staan wij altijd voor u klaar in Sneek. Wij zullen u dan maximaal ondersteunen.

De voordelen van payroll

Als ondernemer richt u zich het liefst op de corebusiness. Echter, u bent vaak bezig met andere taken. U houdt uw salarisadministratie op orde, u stelt jaaropgaven op en u stelt de arbeidscontracten op naar de actuele wetgeving. Een financieel adviseur of een boekhouder zou u kunnen helpen, maar zij vragen vaak veel geld voor hun werkzaamheden. Met payrolling betaalt u een stuk minder. Onze experts werken op een betrouwbare, transparante en veilige manier. Wij gaan graag een adviserend gesprek met u aan in Sneek. Welke taken op het gebied van payroll kunnen wij u uit handen nemen? Hier zijn de verschillende diensten:

  • Het regelen van ontslagprocedures
  • Het regelen van verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Loonstroken en loondoorbetaling
  • Het opstellen van arbeidsovereenkomsten
  • Het verwerken van cao- en wetswijzigingen

Bel ons voor payroll in Sneek

Wenst u in Sneek meer informatie over payroll? Benader ons payrollbedrijf voor een adviesgesprek. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan en ontdek of payrollen wat voor u is. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen, door te bellen naar 085-4019125. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van payroll in Sneek.