Payroll Sliedrecht

//Payroll Sliedrecht
Payroll Sliedrecht 2018-03-19T15:50:12+00:00

Kies ook voor payroll in Sliedrecht

Wilt u graag overstappen op payroll in Sliedrecht, maar weet u niet goed welk bedrijf u moet kiezen? Maak dan kennis met de payroll expertise van J&M Personeelsdiensten. Wij zijn er voor alle werkgevers en intermediairs in Nederland die gebruik willen maken van kwalitatieve payrolling. Ons bedrijf heeft speciaal voor dit werk haar eigen software gecreëerd, zodat u bijvoorbeeld zo makkelijk mogelijk uw salarisadministratie aan ons kunt doorgeven. U zult zien dat uw administratie veel overzichtelijker wordt als u gebruikt maakt van de service van J&M Personeelsdiensten. Kies dus ook voor payroll in Sliedrecht!

Wat kan ons payrollbureau voor u betekenen?

Als u kiest voor onze payroll service, kunnen wij uw bedrijf in Sliedrecht enorm veel uit handen nemen. Niet alleen de salarisadministratie, maar ook bijvoorbeeld het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, jaaropgaven, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en de ontslagprocedure. U zult hierdoor merken dat u veel minder documenten hoeft door te lezen en te verwerken. In feite wordt J&M Personeelsdiensten de juridische werkgever van uw personeel en hierdoor kunnen onze specialisten u veel werk uit handen nemen.

Wilt u ook een betere werkgever zijn? Kies dan voor de payroll oplossing!

Met J&M Personeelsdiensten als de juridisch werkgever van uw personeel, kunt u zich richten op het échte bedrijfsvoeren. U kunt er dagelijks zijn voor uw werknemers op de werkvloer. Dankzij payrollen houdt u verder tijd en energie over om de naamsbekendheid van uw bedrijf in Sliedrecht te vergroten. Het is echter niet zo dat u automatisch alles uit handen geeft als u kiest voor payrollen. Wij regelen bijvoorbeeld de salarisadministratie, maar u bepaalt natuurlijk de hoogte van het loon. En wij houden ons bezig met de ontslagregeling, maar dat betekent niet dat wij ook beslissen wie er ontslagen wordt. U blijft de baas in Sliedrecht. Wij helpen u alleen de best mogelijke baas te zijn!

Kies ook voor payroll in Sliedrecht

J&M Personeelsdiensten is actief in heel Nederland. Hierdoor hebben wij ervaring opgebouwd met heel veel bedrijven en heel veel verschillende situaties. U kunt er dus vanuit gaan dat ons payrollbedrijf expert is in payrolling. Denkt u dus al een tijdje over het uit handen geven van de boekhouding? Onderneem dan nu actie en maak een afspraak met onze specialisten! Voor u het weet hebben wij een overeenkomst met u opgesteld en gaan wij voor uw bedrijf in Sliedrecht aan de slag. Bel naar 085-4019125, stuur een mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of vul ons online contactformulier in. Kies voor J&M Personeelsdiensten als u kiest voor payroll in Sliedrecht.