Payroll Sittard-Geleen

//Payroll Sittard-Geleen
Payroll Sittard-Geleen 2018-03-19T15:49:55+00:00

De payrollspecialist

Wanneer u uw payroll in Sittard-Geleen aan een professioneel payrollbedrijf wilt overlaten, moet u bij J&M Personeelsdiensten zijn. Een onderneming runnen vergt een hoop van uw tijd en energie. Waarschijnlijk bent u er 24 uur per dag en 7 dagen per week mee bezig. Het liefst richt u zich op uw core-business: uw producten, diensten en personeel. Wij van J&M Personeelsdiensten snappen dat u randzaken als salarisadministratie liever aan iemand anders wilt overlaten. Informeer daarom gerust eens wat wij in Sittard-Geleen voor u op het gebied van payrolling kunnen doen.

Payrollen: ook voor uitzendbureaus

Ook wanneer u een uitzendbureau in Sittard-Geleen heeft, kunnen wij als payrollbedrijf zaken als salarisadministratie, facturering en debiteurenbeheer van u overnemen. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw backoffice en houdt u tijd over voor het werven, selecteren en plaatsen van uitzendkrachten. Hierdoor genereert u meer omzet en kan uw uitzendbureau groeien.

Onze mogelijkheden voor payroll

Bekijk eens wat wij op het gebied van payrolling onder andere kunnen doen:

  • Uw eigen logo op de correspondentie
  • Gebruik gratis onze software
  • Beperking van aantal niet betalende debiteuren
  • Opvolging van wets-en CAO-wijzigingen
  • Administratie van ziekte en arbeidsongeschiktheid

Gegarandeerd de laagste tarieven

J&M Personeelsdiensten vindt het belangrijk om ieder bedrijf voor payroll in Sittard-Geleen van dienst te kunnen zijn. Hoge tarieven voor payrolling vinden wij dan ook niet wenselijk. Door onze ervaring en specialistische kennis van payroll en onze scherpe tarieven durven wij u de garantie te bieden dat u bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander payrollbureau. In de praktijk houdt dit in dat wanneer u een ander payrollbureau in Sittard-Geleen vindt dat uw payroll goedkoper uitvoert, wij u een lager tarief bieden. Op deze manier bent u bij J&M Personeelsdiensten altijd verzekerd van een gegarandeerd laagste prijs.

Onze eigen software

Een van de redenen waardoor J&M Personeelsdiensten de laagsteprijsgarantie voor payroll in Sittard-Geleen kan aanbieden, is het feit dat wij onze eigen software voor payroll hebben ontwikkeld. Uw medewerkers kunnen middels dit computersysteem zelf hun uren registreren, loonstroken bekijken en overige geldzaken inzien. Ook kunnen wij voor uw onderneming in Sittard-Geleen software volledig naar uw wensen aanpassen.

Interesse?

Wij zijn u ook voor payroll in Sittard-Geleen graag van dienst. Kijk eens verder op onze website. Voor vragen over salarisadministratie en payrolling kunt u bellen met 085-4019125 of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wellicht mogen we u dan ook in Sittard-Geleen verwelkomen als nieuwe klant!