Payroll Schagen

//Payroll Schagen
Payroll Schagen 2018-08-24T12:04:50+00:00

Kies voor payrollen in Schagen en laat ons helpen

Zoekt u al maanden naar de tijd om uw administratieve werk te kunnen verzorgen, maar lukt het telkens niet? En heeft u stiekem de dromen om uit te breiden met uw organisatie in Schagen, maar ziet u door de bomen het bos niet meer en zoekt u een uitkomst? J&M Personeelsdiensten staat voor u klaar. Door middel van payrolling helpen we u in Schagen verder zodat u zich weer kunt focussen op uw core business. Hoe kunnen we uw zorgen dragen?

Laat ons uw zorgen dragen 

Een van de vele manieren waarop we u kunnen ontzorgen, is het verzorgen van uw salarisadministratie. U blijft hierbij uw personeel zelf werven en selecteren en u gaat ook zelf over de arbeidscontracten. Wat doen wij dan? Wij verzorgen het administratieve gedeelte van het uitbetalen van het loon. Verder blijft u hoofdverantwoordelijke en zien uw medewerkers u nog steeds als het eerste aanspreekpunt van uw organisatie.

Vertel ons uw eisen en wensen in Schagen

Een van onze kenmerken is onze duidelijke werkwijze. Wanneer u een samenwerking met ons aangaat, beginnen we die samenwerking met een gesprek over uw eisen en wensen. Hierdoor weten wij wat u van ons verwacht en kunnen wij daar goed op inspelen. We bespreken de frequentie van het payrollen en leggen dit vast in een duidelijk contract. Daarnaast houden we u goed op de hoogte van alle ontwikkelingen, zodat het nooit voelt alsof u ergens buiten wordt gehouden. Voelt dit toch zo voor u? Dan bespreken we samen hoe het beter kan. Vertel ons dus uw eisen en uw wensen en wij starten direct met payrollen voor u in Schagen!

Ervaar de volgende voordelen van payroll in Schagen

Bent u benieuwd naar de andere voordelen die u ervaart wanneer u gebruik gaat maken van onze payroll diensten in Schagen? Dit snappen wij, u houdt namelijk niet alleen extra tijd over aan een samenwerking met ons payrollbureau. Kiest u voor onze diensten, dan profiteert u van het volgende:

  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal krachtig
  • WKA
  • G-rekening
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Begin met payrollen in Schagen en krijg geen spijt

Wanneer u eenmaal bent gestart met payrollen, wilt u nooit meer iets anders. U krijgt eindelijk extra tijd: tijd voor het ondernemerschap. Maak uw dromen waar terwijl wij uw administratieve verplichtingen verzorgen. Ziet u dit wel zitten? Bel dan vandaag nog naar 0854019125 en we bespreken direct de mogelijkheden van payroll voor uw organisatie in Schagen!