Payroll Roermond

//Payroll Roermond
Payroll Roermond 2018-03-19T15:48:03+00:00

Professioneel payrollbedrijf nodig?

J&M Personeelsdiensten is hét professionele bedrijf op het gebied van payroll in Roermond dat op een vakkundige, betrouwbare manier uw administratieve werkzaamheden van u kan overnemen. Ons payrollbedrijf snapt als geen ander dat u als ondernemer in Roermond al druk genoeg bent en dat het runnen van een bedrijf veel tijd en energie kost. Daarom is payrolling in het leven geroepen: puur om u een stukje te kunnen ontzorgen. Zaken als salarisadministratie kunt u bij ons in goede handen overlaten. Informeer zelf eens naar de mogelijkheden van ons payrollbedrijf en ervaar zelf het gemak van payroll door J&M!

Payroll in Roermond voor uitzendbureaus

Tevens kunnen wij met payroll uitzendbureaus in Roermond van dienst zijn. Ons payrollbureau kan de gehele backoffice van uw uitzendbureau ontzorgen. Debiteurenbeheer, facturering en salarisadministratie zijn enkele van de taken die wij van u over kunnen nemen. U houdt zo meer tijd over voor het werven, selecteren en plaatsen van uitzendkrachten. Met meer omzet en groei tot gevolg.

Taken bij payroll

Hieronder geven wij u graag een overzicht van wij met payroll in Roermond voor u kunnen betekenen. Dit zijn enkele voorbeelden. In een persoonlijk gesprek kunt u zelf kennis maken met de uitgebreide dienstverlening van ons payrollbureau. :

  • U blijft gebruikmaken van uw eigen logo op uw correspondentie
  • U kunt gratis gebruik maken van ons softwarepakket op maat
  • Wij zorgen voor een beperking van het aantal niet betalende debiteuren
  • Verwerking van wets – en CAO-wijzigingen
  • Wij registreren voor u het ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid

Voor iedereen voordelig

Ieder bedrijf in Roermond moet gebruik kunnen maken van onze dienstverlening op het gebied van payroll. Zowel grote als kleine ondernemingen moeten de kans krijgen de focus te kunnen leggen op de core business van hun onderneming en administratie uit te besteden. Wij zijn daarbij van mening dat hoge tarieven voor payrolling dan ook uit den boze is. Door onze expertise, ervaring en kennis bent u bij ons verzekerd dat uw administratie in betrouwbare handen is. En dat uiteraard tegen het voordeligste tarief voor payroll!

Afspraak maken in Roermond?

Heeft u vragen over de mogelijkheden van payrolling in Roermond? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Wellicht staat het antwoord op uw vraag op onze website. Wilt u liever een persoonlijk gesprek of een offerte aanvragen? Dat kan. Bel ons op telefoonnummer 085-4019125 en we plannen een afspraak voor uw payroll in Roermond!