Payroll Oss

//Payroll Oss
Payroll Oss 2018-03-19T15:47:14+00:00

Uw administratie in goede handen

Voor alle zaken omtrent payroll in Oss bent u bij J&M Personeelsdiensten aan het juiste adres. Of het nu gaat om flexwerkers, uitzendkrachten, zzp-ers of vaste dienstverbanden: wij staan graag voor u klaar. Betrouwbaar, efficient en gemak zijn ons op het lijf geschreven en wij helpen u dan in Oss ook graag administratief te ontzorgen.

Ook voor flexcontracten

Ondernemers binden hun medewerkers het liefst voor langere tijd aan hun bedrijf. Dit zorgt voor loyaliteit, betrokkenheid en een hogere productie. Echter kiezen steeds meer werkgevers voor flexibele krachten door onzekere tijden op de arbeidsmarkt. Risico’s als een wisselend beleid, langdurige doorbetaling van loon tijdens ziekte, en dure ontslagvergoedingen zorgen ervoor dat veel werkgevers het vaak niet aandurven om personeel voor langere tijd in dienst te nemen. Om onnodige risico’s in te dekken, is het ook voor flexcontracten een mogelijkheid om een payrollbureau als J&M Personeelsdiensten in te huren.

Voordelen van payroll

Of u nu al jaren een bedrijf in Oss heeft of een onderneming gaat starten: payroll is voor steeds meer bedrijven interessant. Het geeft een verlichting van uw werkdruk, u vermijdt onnodige financiële risico’s, en geeft u inzicht in uw salarisadministratie en verzuimzaken. Hieronder een overzicht van de voordelen die payroll bij J&M Personeelsdiensten met zich meebrengt:

  • Tijdsbesparing
  • Administratieve lastenverlichting
  • Kostenbesparing
  • Hoge mate van flexibiliteit
  • Deskundig advies

Laagsteprijsgarantie

Wij van J&M Personeelsdiensten vinden het van belang om ieder bedrijf voor payroll in Oss van dienst te kunnen zijn. Wij gaan de strijd aan in onze branche met onze concurrenten door af te rekenen met hoge tarieven voor payrolling. Wij durven u daarom de garantie te geven dat u bij ons voor payrollen nooit meer betaalt dan bij een ander payrollbedrijf. Dit houdt in de praktijk in dat wanneer u in Oss een payrollbedrijf vindt dat uw payroll goedkoper uitvoert, wij u een lager tarief bieden. Wij hebben onze eigen payroll software ontwikkeld; een van de redenen waardoor J&M personeelsdiensten deze lageprijsgarantie voor payroll in Oss kan aanbieden. Uw medewerkers kunnen inloggen op een online omgeving en daar uren invoeren en loonstroken bekijken. Deze software kunnen wij volledig naar wens aanpassen voor uw onderneming in Oss.

Meer weten over payroll in Oss?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over wat J&M Personeelsdiensten qua payroll in Oss voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 085-4019124 of mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl. Wij bespreken graag wat de mogelijkheden voor uw onderneming in Oss zijn!