Payroll Lisse

//Payroll Lisse
Payroll Lisse 2018-03-19T15:42:46+00:00

Laat ons uw salarisadministratie in Lisse verwerken

Als u wilt overstappen op payroll in Lisse, dan is het verstandig een afspraak te maken met payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten. Wij zijn al jaren bekwaam in payrolling. Voor zowel bedrijven als zzp’ers in Lisse bieden wij de juiste oplossing op het gebied van payrollen. Heeft u geen zin meer in het bijhouden van uw salarisadministratie? Wij pakken dit graag voor u op. Uiteraard volgens uw werkwijze en afgestemd op uw wensen. Benader ons payrollbureau voor een afspraak over payroll in Lisse!

Dit houdt u over als u gaat payrollen

Als u zich, door te gaan payrollen, niet meer hoeft te ontfermen over uw salarisadministratie, dan levert u dit heel veel voordelen op. Denk aan tijd, waarin u aan de bekendheid van uw bedrijf in Lisse kunt werken. Ook houdt u een stuk meer energie over, die u kunt besteden aan uw eigen corebusiness. Omdat u bovendien geen dure boekhouder in hoeft te schakelen voor het verzorgen van uw salarisadministratie, houdt u ook nog eens een hele hoop geld over. Kortom, maak een afspraak met de specialisten van ons payrollbedrijf en kies ook voor payroll.

Payroll precies zoals u wenst

Soms wordt gedacht dat ondernemers bij payrolling alle controle verliezen. Niets is gelukkig minder waar. Alles wat wij uitvoeren voor uw payroll is volledig met u besproken en vastgelegd. Ook heeft u nog steeds te allen tijde inzicht in uw financiële zaken. Daarnaast blijft u gewoon de regie voeren in Lisse. Ook al worden wij de juridisch werkgever van u of uw werknemers, u blijft bepalen wie er voor u mag werken en hoe er gewerkt moet worden. Kortom, met payroll behoudt u uw vrijheid en flexibiliteit. U heeft alleen een aantal werkzaamheden overgedragen aan ons payrollbedrijf!

Voordelen van ons payrollbureau

Weet u al wat u precies aan ons payrollbedrijf wilt overdragen? Wilt u bijvoorbeeld dat wij uw jaaropgaven opstellen? Mogen wij uw salarisadministratie bijhouden? Wilt u dat wij correcte arbeidsovereenkomsten opstellen? Wat uw wensen ook zijn, als u kiest voor payrolling bij ons, dan geniet u van:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • Kwalitatief werk
  • Professionele aanpak

Klinkt bovenstaande u interessant? Maak een afspraak met ons voor een kennismakend gesprek.

Het is tijd voor payroll in Lisse

Overweegt u in Lisse gebruik te maken van onze diensten in payroll? Maak een afspraak met payrollbureau J&M Personeelsdiensten. U bereikt ons door te bellen naar 085-4019125, te mailen naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of door ons online contactformulier in te vullen. Het is tijd dat u ook gaat genieten van de vele voordelen van payroll in Lisse.