Payroll Kerkrade

//Payroll Kerkrade
Payroll Kerkrade 2018-03-19T15:41:09+00:00

Payrollen via J&M Personeelsdiensten

Heeft u behoefte aan de hulp van een professional op het gebied van payroll in Kerkrade? Bij het payrollbureau J&M Personeelsdiensten bent u aan het juiste adres. U kunt ons namelijk inschakelen wanneer u met de hulp van payroll verschillende taken uit handen wilt geven. Zo kunnen wij voor u de salarisadministratie bijhouden, uw werknemers uitbetalen, de arbeidsovereenkomsten opstellen en de ontslagprocedures regelen. Payrolling wordt bij ons op een veilige en betrouwbare manier uitgevoerd door een professional. Wilt u meer te weten komen over de aanpak van ons payrollbedrijf? Neem dan contact met ons op door vanuit Kerkrade te bellen naar 085-4019125. Wij geven u graag meer informatie over payroll in Kerkrade.

Ons werk als payrollbureau in Kerkrade

Als payrollbedrijf werken wij op een andere manier dan andere payrollbedrijven. Bij ons bent u niet gebonden aan een vast pakket van taken en diensten, maar krijgt u payroll op maat. U kiest bij ons payrollbureau precies de diensten die u wenst. Kiest u voor het uit handen geven van de salarisadministratie, het laten opstellen van de jaaropgave of laat u toch liever de ontslagprocedures door ons regelen? Geef uw wensen en eisen wat betreft payrollen aan ons door en wij zullen u maximaal ondersteunen tijdens uw taken in Kerkrade. Kies dus voor payrolling.

Het voordeel van payroll

Bent u een ondernemer? Dan richt u zich het liefst op de corebusiness. Er zijn echter vaak veel andere taken waar u zich mee bezighoudt. U verzorgt taken als de salarisadministratie, de jaaropgaven en de arbeidscontracten. Het is natuurlijk mogelijk om deze taken uit handen te geven aan een financieel adviseur of een boekhouder. U betaalt daar vaak veel geld voor. Met payrolling betaalt u een stuk minder. De professionals bij ons payrollbedrijf werken op een transparante, betrouwbare en veilige manier. Zij gaan een gesprek met u aan in Kerkrade. Wij zetten hier voor u op een rij welke diensten wij kunnen uitvoeren met payroll:

  • Wij regelen ontslagprocedures
  • Wij regelen de verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Wij zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Wij stellen de arbeidsovereenkomsten op
  • Wij verwerken de cao- en wetswijzigingen

Bel ons voor payroll in Kerkrade

Wilt u in Kerkrade ook gebruik maken van onze payroll diensten? Neem dan contact op met ons payrollbedrijf voor een adviesgesprek. In dit gesprek vertellen wij u meer over payrollen en de verschillende mogelijkheden. Voor een gesprek kunt u bellen naar 085-4019125. Wij willen u graag ondersteunen bij uw taken met behulp van payroll in Kerkrade.