Payroll Katwijk

//Payroll Katwijk
Payroll Katwijk 2018-03-19T15:40:52+00:00

Meer tijd over voor ondernemen?

J&M Personeelsdiensten is uw partner wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat uw zaken omtrent payroll in Katwijk uit handen kan nemen. Wij zijn een professioneel payrollbedrijf en ontzorgt u van al uw personeels – en salarisadministratie. Op deze manier kunt u zich op andere zaken richten. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden in Katwijk op het gebied van payroll? Neem dan gerust contact met ons op.

Bespaar kostbare tijd met payroll

U heeft het als ondernemer in Katwijk waarschijnlijk al druk genoeg. Hoe prettig is het dan om bepaalde zaken uit te kunnen besteden? Zodat u zich volledig op het ondernemen kunt richten. De salarisadministratie en urenregistratie zorgen vaak voor veel tijd en moeite. Tijd die voor u als ondernemer kostbaar is. J&M Personeelsdiensten kan u helpen om bepaalde taken moeiteloos van u over te nemen. Ons payrollbureau wordt als het ware juridisch werkgever van uw personeel, terwijl u praktisch de touwtjes in handen houdt. Volgens uw afspraken wordt het personeel uitbetaald en wordt de administratie verzorgd. Dat is een last van uw schouders, niet waar? En dat is precies waar payroll voor bedoeld is.

Payroll in Katwijk: de voordelen

Om u een beeld te geven van wat J&M Personeelsdiensten op het gebied van payrolling in Katwijk nu eigenlijk te bieden heeft, zetten wij deze voordelen graag voor u op een rij:

  • Uw focus blijft gericht op het ondernemen
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in payroll
  • Wij zijn tevens de vraagbaak voor uw werknemers
  • Altijd scherpe tarieven voor payrolling

Onze taken in beeld

J&M Personeelsdiensten verzorgt met payroll in Katwijk niet alleen de maandelijkse uitbetaling van de lonen, maar stelt jaaropgaven, ontslagprocedures op en verwerkt onder andere CAO-wijzigingen. Wij profileren ons met onze diensten als een ware concurrent op het gebied van payrollen. Door af te rekenen met hoge tarieven voor payroll, stellen wij elk bedrijf in staat om op een voordelige manier gebruik te maken van payroll. Voor zowel grote als kleine ondernemers in Katwijk stellen wij onze diensten beschikbaar. Ons payrollbedrijf is er voor iedereen!

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u in Katwijk klaar voor gemak, meer tijd en meer plezier in uw werk? Kies dan ook voor payrolling. J&M Personeelsdiensten is bereikbaar via telefoonnummer 085-4019125. Samen met u bespreken we de mogelijkheden van payroll in Katwijk.