Payroll Hoofddorp

//Payroll Hoofddorp
Payroll Hoofddorp 2018-03-19T15:38:20+00:00

Het is u gelukt!

Wilt u uw salarisadministratie gaan uitbesteden en daarom gebruik gaan maken van payroll in Hoofddorp? Dan heeft u ongetwijfeld een aantal belangrijke eisen in uw hoofd waar uw toekomstige payrollbedrijf in Hoofddorp aan moet voldoen. Natuurlijk staat een hoogwaardige, betrouwbare dienstverlening bovenaan. U wilt erop kunnen vertrouwen dat uw payrollbedrijf uw salarisadministratie op vlekkeloze wijze verzorgt. Keer op keer. Daarnaast moet uw payrollbureau toegankelijk en klantvriendelijk zijn. En, last but not least, wilt u natuurlijk voorkomen dat u de hoofdprijs betaalt voor payroll. Het is niet eenvoudig om een payrollbureau te vinden dat moeiteloos aan al deze eisen kan voldoen. Toch is het u gelukt! U bent namelijk aanbeland op de site van J&M Personeelsdiensten. Laten we eens kijken waarom u met ons payrollbureau altijd een verstandige keuze maakt.

Payrolling, maar dan beter

Met payroll bent u in Hoofddorp verlost van alle juridische verantwoordelijkheden die bij het werkgeverschap komen kijken. Uw payrollbureau wordt namelijk op papier de werkgever van uw personeel, en neemt ook de volledige salarisadministratie over. Tegelijkertijd blijft u kapitein op uw eigen schip. Werving en selectie blijven bijvoorbeeld gewoon in uw handen. Aantrekkelijk, maar waarom zou u in Hoofddorp juist voor ons payrollbedrijf kiezen? Daar hebben wij een aantal goede argumenten voor. Wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat wij gecertificeerde kwaliteit bieden? Zo worden al onze zeer gespecialiseerde medewerkers constant bijgeschoold over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van payroll. Bovendien hanteren wij een laagste prijsgarantie voor payrolling! Daarnaast leveren wij voor elke klant maatwerk, en hebben wij klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan. Aan ons zult u zich in Hoofddorp dan ook zeker geen buil vallen!

Vijf redenen om via J&M Personeelsdiensten te gaan payrollen

Payroll in Hoofddorp is bij ons in goede handen. J&M Personeelsdiensten staat namelijk garant voor:

  • Uitstekende kwaliteit
  • De laagste prijs voor payroll
  • Maatwerk (ook op het gebied van advies)
  • Klantvriendelijkheid en toegankelijkheid
  • Een vloeiende overgang richting payrolling

Nog vragen over payroll? Of direct een gratis offerte aanvragen?

Hopelijk hebben wij u ervan overtuigd dat u voor hoogwaardige payroll in Hoofddorp bij J&M Personeelsdiensten moet zijn. Is dit inderdaad het geval? Vraag dan vanuit Hoofddorp snel een geheel vrijblijvende offerte op maat aan! U bereikt ons telefonisch via 085-4019125. Mailen mag naar info@jmpersoneelsdiensten.nl. Ook voor vragen over onze dienstverlening kunt u langs deze wegen bij ons terecht. Wij kijken ernaar uit om uw payroll in Hoofddorp te mogen gaan verzorgen!