Payroll: Hilversum besteedt het uit

//Payroll: Hilversum besteedt het uit
Payroll: Hilversum besteedt het uit 2018-03-19T15:43:18+00:00

Payroll: uitkomst voor Hilversum

Het gaat goed met uw bedrijf in Hilversum. Het zal echter nóg beter gaan wanneer u een payrolbedrijf inhuurt. Want oor bepaalde werkzaamheden uit te besteden, houdt u meer tijd en energie over voor wat daadwerkelijk omzet genereert: uw producten of diensten creëren en op de markt brengen.

Iedere maand betaalt u lonen uit, jaarlijks dient u een jaarverslag te maken, medewerkers stellen u moeilijke vragen over hun arbeidscontracten, werknemers worden ziek en dienen doorbetaald te krijgen: deze en andere zaken kunnen u behoorlijk afleiden van uw kernactiviteit. Doe daarom wat andere slimme ondernemers in Hilversum doen en huur J&M Personeelsdiensten B.V. in. Als payroller nemen wij u deze vervelende werkzaamheden uit handen, zodat u zich maximaal kunt concentreren op de groei van uw bedrijf. Wel zo prettig, toch?

Wat doet een payrollbedrijf

J&M Personeelsdiensten B.V. is een payroller die de zaken modern aanpakt. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij zoveel mogelijk online werken. Uw medewerkers zien online hun loonstrookjes in en geven ook via internet (in een beveiligde omgeving) de gewerkte uren door. Dit levert een aanzienlijke kostenbesparing op die wij direct aan onze klanten doorberekenen. Concreet betekent dit dat wij een lage omrekenfactor hanteren, die wij vermenigvuldigen met het totale brutoloon in uw bedrijf.

Dit klinkt wellicht ingewikkeld, maar dat is het niet. Graag leggen wij u in een goed gesprek uit hoe wij u van dienst kunnen zijn en wat de kosten hiervan zijn. Bijzonder is dat wij een laagsteprijsgarantie bieden; als een andere payroller vind die hetzelfde dienstenpakket voor minder geld aanbiedt, betalen wij zonder morren het verschil. Zó zeker zijn wij van onze laagste prijs. Dus waar wacht u op? Bel of mail ons om een afspraak te maken. Wij schuiven binnenkort met plezier in Hilversum aan.