Payroll Heerlen

//Payroll Heerlen
Payroll Heerlen 2018-03-19T15:37:26+00:00

Ook in Heerlen tot uw dienst

Payrolling is meer dan alleen salarisadministratie. Het gaat om ziekte- en verzuimbegeleiding, urenregistratie, wetswijzigingen en CAO – vraagstukken. Wanneer u in Heerlen op zoek bent naar een betrouwbare partner voor bovenstaande zaken, kan J&M Personeelsdiensten u op het gebied van payroll in Heerlen van dienst zijn.

Payroll in Heerlen: ons aanbod

De arbeidsmarkt is continu in beweging. Wanneer het ene wetsvoorstel is verwerkt, wijzigt er wel wat anders in de CAO. Om u te ontzorgen van dit soort zaken, nemen wij dit graag ook in Heerlen van u over. Zodat u zich volledig kunt richten op het verwezenlijken van uw doelen. Dit brengt flexibiliteit, gemak en risicovermindering met zich mee. Wij als professioneel payrollbureau in Heerlen verzorgen onder andere de volgende taken:

  • Salarisadministratie
  • Ontslagprocedures
  • Ziekteverzuim
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Loonbetalingen
  • Ons eigen payroll softwarepakket

Payroll een interessante keuze

Bij het in dienst nemen van personeel komt een hoop kijken. De hoeveelheid administratie wordt vergroot. Ook is er de benodigde kennis van arbeidsrechtelijke en fiscale kennis nodig. Vooral ziekteverzuim kan een lastige kwestie zijn. Wanneer u kiest voor payroll in Heerlen bij J&M Personeelsdiensten, komt nagenoeg de gehele salarisadministratie in onze handen. Het enige dat u en uw personeel hoeven te doen, is online inloggen via onze eigen software en de uren in te vullen. U ontvangt dan van ons als payrollbedrijf periodiek een overzicht van het aantal gewerkte uren, ziekteverzuim, uurtarief etc. Payroll kan voor uw onderneming in Heerlen dus een interessante keuze zijn!

Ook voor freelancers

Wanneer u freelancer bent, is dat waarschijnlijk omdat u de vrijheid en zelfstandigheid van dit ondernemerschap waardeert. Ook voor freelancers in Heerlen biedt J&M Personeelsdiensten mogelijkheden. U kunt als freelancer de keuze maken voor payroll, zodat u het zelfstandig ondernemen kunt combineren met administratieve zekerheid. U blijft zelf bepalen voor wie u werkt en wanneer. Wij nemen de administratieve werkzaamheden uit handen, zodat u meer tijd overhoudt om uw opdrachten binnen te halen.

Meer weten?

Kortom: voor payroll in Heerlen maakt u met J&M Personeelsdiensten een goede keuze. Gemak, efficient en flexibiliteit in payrolling staan bij ons voorop en dat altijd tegen de voordeligste tarieven. Wilt u meer informatie over payrollen? Bel ons dan op 085-4019124 of mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl. Wij gaan graag voor u in Heerlen aan de slag!