Payroll Haaksbergen

//Payroll Haaksbergen
Payroll Haaksbergen 2018-07-27T09:25:43+00:00

Kies voor payroll en start weer met ondernemen in Haaksbergen

Het komt vaak voor dat ondernemers vol passie starten met een bedrijf en daar vervolgens steeds meer verantwoordelijkheden bij komen kijken. Logisch, maar niet minder jammer. Kies daarom voor de efficiënte en effectieve payroll oplossingen voor uw bedrijf in Haaksbergen en kom eindelijk weer eens aan ondernemen toe. Wij kunnen met payroll onder andere uw salarisadministratie verzorgen. Wat kunnen we voor u in Haaksbergen betekenen?

Laat uw salarisadministratie verzorgen met payroll in Haaksbergen

Doordat u uw salarisadministratie laat uitbesteden, wordt u veel werk uit handen genomen. Echter blijft u wel de kapitein op het schip omdat u wel verantwoordelijk blijft voor bijvoorbeeld de werving en selectie van uw medewerkers. U blijft de hoogte van het salaris van de medewerkers bepalen, wij zorgen er alleen voor dat de administratie hiervan op orde is. Zo biedt payroll in Haaksbergen voor veel intermediairs en werkgevers de oplossing! Onze medewerkers hebben vele cursussen gevolgd waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste CAO- en wetswijzigingen.

Maak kennis met onze duidelijke werkwijze

Een van onze vele voordelen is dat wij als payrollbureau een heldere werkwijze hanteren. Zo weten onze klanten altijd waar ze aan toe zijn, wordt er goed geluisterd naar de wensen en eisen van onze klanten en starten we elke samenwerking altijd met een goed gesprek. In dit gesprek bespreken we die eisen en wensen en de frequentie van het payrollen. Ook bespreken we de wijze waarop we uw salarisadministratie zullen verzorgen. We sluiten af met het opstellen van een overeenkomst en het payrollen kan beginnen in Haaksbergen!

Kies voor payroll en til uw bedrijf naar een hoger niveau

Overstappen op payroll in Haaksbergen? Goede keuze, u tilt uw bedrijf namelijk naar een hoger niveau. U kunt zich focussen op de groei van uw bedrijf en wij verzorgen de rest. Kiest u voor J&M? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal krachtig
  • WKA
  • G-rekening
  • VCU gecertificeerd

Neem vandaag nog contact met ons op en we versterken samen uw bedrijf in Haaksbergen.

Neem contact op vanuit Haaksbergen

J&M Personeelsdiensten helpt u met uw bedrijf in Haaksbergen door uw zorgen te dragen. Kies voor onze payroll oplossingen en laat ons uw salarisadministratie verzorgen. U hoeft zich nooit meer druk te maken om uw administratieve verplichtingen. Bel naar 0854019125 en we zijn benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen met payroll in Haaksbergen!