Payroll Ermelo-Kern

//Payroll Ermelo-Kern
Payroll Ermelo-Kern 2018-05-22T13:35:21+00:00

Uw partner op het gebied van payroll

Wenst u als ondernemer de steun van een payrollbedrijf middels payroll in Ermelo-Kern? Dan bent u bij J&M Personeelsdiensten aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van payrolling. Dat betekent dat wij in staat zijn uw salarisadministratie van u over te nemen en de verantwoordelijkheid te dragen voor uw werknemers. Wij beschouwen payrollen als echte maatwerk. Daarbij nemen wij de wensen en eisen van onze klanten als uitgangspunt. Hierdoor kunnen wij onze diensten helemaal inrichten naar uw behoeftes. Meer weten over wat wij als payrollbureau voor u kunnen doen? Lees dan verder of maak direct een afspraak vanuit Ermelo-Kern.

Waarom kiezen voor payrollen?

Welke reden heeft in Ermelo-kern om te kiezen voor payroll? Veel werkgevers stappen over op payrolling omdat zij geen tijd en energie willen steken in het bijhouden van hun salarisadministratie. Het op orde brengen van de salarisadministratie is een klus die regelmatig moet worden uitgevoerd. Veel bedrijven hebben niet de middelen en knowhow om dit op de juist manier te doen. Het uit handen geven van deze taak aan een expert is dan ideaal. Tevens willen zij de bijkomende risico’s van hun werknemers uit handen geven. Een payrollbedrijf zal namelijk diverse kosten van de werknemers dragen. U kunt hierbij denken aan een werknemer die onverhoopt ziek wordt. U bepaald zelf welke taken u aan ons overdraagt. U kunt uw gehele salarisadministratie uit handen geven, maar ook slechts een gedeelte hiervan. Wij horen graag wat uw wensen zijn wat betreft payroll in Ermelo-Kern.

De payroll taken die wij uitvoeren

Als payrollbedrijf hebben wij een uitgebreid takenpakket. Zo nemen wij natuurlijk de verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie. Dit betekent dat wij ook zorg dragen voor de ontslagprocedures. Tevens houden wij ons bezig met het bijhouden van de CAO- en wetswijzigingen en kunnen wij de jaaropgaven voor u opstellen. Welke taken wenst u door ons payrollbureau te laten uitvoeren? Wij horen het graag van u vanuit Ermelo-Kern.

Bel of mail voor payroll in Ermelo-Kern

Wilt ook kunnen genieten van de voordelen van payroll in Ermelo-Kern? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 085-4019125, mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Wij staan als payrollbureau dan graag voor u klaar met payroll in Ermelo-Kern!