Payroll: Enschede kiest ons

//Payroll: Enschede kiest ons
Payroll: Enschede kiest ons 2018-03-19T15:33:23+00:00

Payroll: Enschede kiest J&M

U weet waar de kracht van uw bedrijf ligt. Alle activiteiten die u daarvan afleiden, kunt u het beste uitbesteden, zodat u de focus kunt houden op het creëren van waarde, omzet en winst. De loonuitbetalingen zijn een voorbeeld van nevenactiviteiten die misschien wel belangrijk zijn, maar uw productiecapaciteit tijdelijk verlagen. Maand in, maand uit. Voeg daar de jaarverslagen en de wetswijzigingen aan toe en u heeft uw handen vol aan dit –even oneerbiedig genoemde– noodzakelijke kwaad.

Steeds meer organisaties in Enschede zien in dat het anders moet (en gelukkig ook anders kán). Zij schakelen daarom de hulp van een payrollbedrijf in. J&M is zo’n payroller, maar niet zomaar één. Wij omarmen de nieuwste technologieën en zijn onze concurrenten daarom een stapje voor. Leuk voor ons, maar wat dit voor u betekent? Een razendsnelle service, een stipte loonuitbetaling en een vlugge beantwoording van vragen.

De voordeligste payroller van Enschede

Wij vinden dat elk klein en middelgroot bedrijf het verdient om de voordelen van payrolling te ervaren. Daarom houden we de prijzen aantrekkelijk laag. Zó laag dat wij met een gerust hart een laagsteprijsgarantie durven te geven. Vindt u ergens anders een lagere omrekenfactor voor een Nederlandse payrollservice, dan verslaan wij dat bedrag zonder morren.

J&M Personeelsdiensten werkt vanuit Veghel. Gelukkig is het nauwelijks noodzakelijk om de ruim 150 kilometer tussen Enschede en ons kantoor te overbruggen. Via ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen uw medewerkers en u de gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes oproepen. Voor bijvoorbeeld vragen over arbeidscontracten en CAO-wijzigingen zijn wij telefonisch en per e-mail uitstekend bereikbaar.

U ziet het: met de payrolldiensten van J&M geeft u veel werk en zorgen uit handen, zodat u zich volledig op uw productie of dienstverlening kunt richten. Geen wonder dat andere bedrijven in Enschede ons ook al ontdekt hebben. Wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden tot samenwerking vrijblijvend te bespreken. Neemt u contact met ons op?