Payroll Emmen

//Payroll Emmen
Payroll Emmen 2018-03-19T15:33:01+00:00

Wilt u de salarisadministratie uitbesteden?

Bent u op zoek naar payroll in Emmen om uw administratieve werk uit handen te nemen? Dan bent u bij J&M Personeelsdiensten B.V. aan het juiste adres. Ons payrollbedrijf kan u ontlasten, maar u blijft wel zelf als ondernemer aan het roer staan. U kunt zelf uw personeel aannemen, roosters maken en de hoogte van het salaris bepalen, maar wij zorgen voor de uitbetaling. Zoekt u een professioneel payrollbureau? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is payrollen?

Als u zelf de salarisadministratie wilt uitbesteden in Emmen, dan kunt u kiezen voor payrolling. Ons bedrijf neemt dan uw werknemers in dienst. De salarissen en arbeidsrechtelijke risico’s worden door ons overgenomen. Wij regelen voor u het volgende als het gaat om payrollen:

  • Hulp bij het maken van contracten
  • Verstrekken van jaaropgaven
  • Het uitbetalen van salarissen via payroll
  • Het verwerken van de cao

U heeft nog steeds de dagelijkse leiding over het bedrijf en bent verantwoordelijk op de werkvloer, maar wij zullen u de salarisadministratie uit handen nemen in Emmen. Zo kunt u zich focussen op uw bedrijf!

5 voordelen van payroll in Emmen

Uw salarisadministratie uitbesteden in Emmen heeft veel voordelen voor u. De tijd die u over heeft, kunt u gebruiken om te ondernemen. Gaat u voor uzelf eens na hoeveel tijd er in de administratie gaat zitten. Dit is voor veel ondernemers en werkgevers de belangrijkste reden om te kiezen voor payrolling. Het is fijn als payroll voor u wordt gedaan. Enkele voordelen op een rij:

  • U heeft tijd om te ondernemen dankzij payroll
  • U kunt nieuwe klanten binnenhalen
  • Alleen de daadwerkelijke gewerkte uren worden uitbetaald
  • U betaalt geen kosten voor een de accountant in Emmen
  • Bij ziekte of vakantie geen facturen

Wilt u meer informatie over payroll in Emmen? Onze medewerkers informeren u graag over payroll.

Bel of mail ons gerust

Wilt u meer weten over payrollen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van ons bedrijf voor u in Emmen. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om payroll. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@jmpersoneelsdiensten.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 085-4019124. J&M Personeelsdiensten B.V. staat voor u klaar als het gaat om payroll in Emmen.