Payroll Dronten

//Payroll Dronten
Payroll Dronten 2018-03-19T15:31:50+00:00

Het payrollbureau van J&M Personeelsdiensten voor payrollen

Denkt u na over het uitbesteden van payroll in Dronten? J&M Personeelsdiensten verzorgt graag uw payroll. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor het regelen van uw salarisadministratie. Wist u dat wij zelfs uw ontslagprocedures uit handen kunnen nemen? Laat u ons uw payrolling uitvoeren? Dan wordt dit betrouwbaar en professioneel uitgevoerd. Meer weten over ons payrollbedrijf? Benader ons dan vanuit Dronten om in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden van payroll in Dronten te bespreken.

Wij zijn het payrollbureau voor u in Dronten

Laat u uw payrolling door ons payrollbedrijf uitvoeren? Dan zit u bij ons niet vast aan een vast pakket. Wij realiseren namelijk payroll op maat! Hierin beslist u zelf wat u ons laat uitvoeren. Daarnaast is er meer mogelijk dan salarisadministratie alleen. Wij stellen namelijk ook graag uw jaaropgave op. Maar natuurlijk kunnen wij ook uw ontslagprocedures regelen. Wanneer mogen wij bij u in Dronten langskomen om het één en ander over payrollen te bespreken? Dan bespreken we meteen hoe wij maatwerk voor u kunnen realiseren.

Uw voordelen als u kiest voor payroll

Veel bedrijven zouden zich willen richten op hun kerntaken. Echter komt er bij ondernemen meer bekijken. Overweegt u om bepaalde taken uit te besteden? Dan zijn hier ook kosten aan verbonden. Vergelijk daarom eerst goed of de kosten opwegen tegen de baten. Hieruit kan naar voren komen dat het uitbesteden van uw salarisadministratie de juiste keuze is. Laat u ons het payrollen verzorgen? Dan krijgt u meer tijd voor andere onderdelen binnen uw bedrijf. Ons payrollbureau is zeer ervaren in payrolling. Voor u in Dronten bestaat onze payroll uit de volgende diensten:

  • Het regelen van de verzekering bij arbeidsongeschiktheid
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten
  • Het regelen van de ontslagprocedures
  • Het zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Het verwerken van de cao- en wetswijzigingen

Contact over payroll in Dronten

Meer weten in Dronten over de mogelijkheden van payroll? Wij bespreken graag met u de voordelen van payrollen voor uw onderneming. Bel naar 085-4019125. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@jmpersoneelsdiensten.nl. Wij zijn het payrollbureau voor payroll in Dronten.