Payroll Dongen

//Payroll Dongen
Payroll Dongen 2018-05-22T13:04:35+00:00

Wij dragen zorg voor uw salarisadministratie

Zoekt u bij u in de omgeving een payrollbedrijf dat u als ondernemer kan helpen met payroll in Dongen? Dan zit u helemaal goed bij J&M Personeelsdiensten. Als bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van payrolling. Payrollen is echt maatwerk. Hoe willen wij dat realiseren? Wij nemen uw wensen en eisen als uitgangspunt voor onze diensten die wij bieden in Dongen. Een payrollbedrijf als J&M personeelsdiensten kan bijspringen wanneer u moeite heeft met het voltooien van uw salarisadministratie. Veel ondernemers hebben te weinig kennis en willen geen energie en tijd stoppen in het op orde brengen en bijhouden van hun salarisadministratie. Gelukkig kunnen wij als payrollbureau dan hulp bieden. Hoe realiseren wij dit voor u? Lees verder en ontdek de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om direct over te stappen op payroll in Dongen!

Redenen om te kiezen voor payrollen

Welke redenen geven ondernemers op om voor payroll te kiezen? Een van de belangrijkste redenen over te stappen op onze diensten is dat het bijhouden van de salarisadministratie een enorme klus is voor een bedrijf. Het is belangrijk dat alles volledig op orde is en het moet daarom regelmatig worden bijgehouden. Echter, u houdt zich liever bezig met het uitvoeren van de bedrijfsplannen en het aansturen van de werknemers. Wanneer u zich in deze situatie herkent, kunnen wij hulp bieden. Als payrollbedrijf nemen wij de zorg voor de salarisadministratie uit handen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw gehele administratie of slechts een gedeelte hiervan aan ons uit te besteden. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van payroll? Neem dan snel contact met ons op vanuit Dongen.

De payroll taken die wij overnemen

Wat is ons takenpakket als payrollbedrijf? Wij willen met payrolling ondernemen nog eenvoudiger maken. Ten eerst nemen wij natuurlijk de zorg voor de salarisadministratie uit handen. Dit betekent dat wij ook verantwoordelijk zijn voor de ontslagprocedures in uw bedrijf. Tevens zorgen wij voor het bijhouden van CAO- en wetswijzigingen en het opstellen van de jaaropgaven. Welke taken wilt u aan ons uit handen geven? Ons payrollbedrijf hoort het graag van u. Benader ons snel vanuit Dongen en geef uw wensen wat betreft payroll aan ons door.

Maak een afspraak voor payroll in Dongen

Wilt u in Dongen meer weten over payrolling? Onze specialisten informeren u graag verder over de mogelijkheden op het gebied van payroll. Maak snel een afspraak via 085-4019125, mail naar info@jmpersoneelsdiensten.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Ons payrollbureau zal u dan zo snel mogelijk helpen met payroll in Dongen!