Payroll: Deventer pakt het slim aan

//Payroll: Deventer pakt het slim aan
Payroll: Deventer pakt het slim aan 2018-03-19T15:30:25+00:00

Payroll: Deventer pakt het slim aan

Wat is geheim van succesvolle ondernemers? Velen zullen antwoorden dat het team ten grondslag ligt aan hun groeiende omzet. Een team waarin iedereen zijn specialiteit heeft, maar waarin de focus op de kernactiviteit blijft. Alle randzaken worden uitbesteed, waaronder de loonuitbetalingen, de juiste ontslagprocedures en het doorvoeren van CAO-wijzigingen.

Laten bovengenoemde activiteiten nu net de klussen zijn die J&M Personeelsdiensten voor u kan klaren. Ook al zijn we gevestigd in Veghel, als payrollbedrijf helpen wij klanten in heel Nederland. Dat betekent dat wij ook in Deventer actief zijn. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij de nodige zaken op afstand regelen. Dat maakt het ook mogelijk om de laagste tarieven op de markt te hanteren.

Het voordeligste payrollbedrijf van nederland

U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Vraag gerust aan andere payrollers wat hun tarieven zijn. De kans is groot dat wij het voordeligste payrollbedrijf zijn dat u tegenkomt. En als dat niet zo is, stellen wij onze tarieven met plezier bij. Tot op heden is dat nog niet nodig geweest, simpelweg omdat wij de beste zijn.

Hoe het werkt? Het bedrag dat u wekelijks aan J&M Personeelsdiensten betaalt voor de payrolling is gebaseerd op het totale brutoloon dat u aan uw medewerkers uitkeert. Een klein percentage daarvan brengen wij u in rekening voor de geleverde diensten. Wij zijn er zeker van dat wij de laagste zogeheten omrekenfactor hanteren.

Wij bespreken met plezier met u op welke manieren wij u van dienst kunnen zijn. Niet op afstand, maar gewoon bij u in Deventer. Neemt u contact met ons op om een afspraak te plannen? U bereikt ons op tel.