Payroll: Den Haag besteedt uit

//Payroll: Den Haag besteedt uit
Payroll: Den Haag besteedt uit 2018-03-19T15:29:52+00:00

Payroll: Den Haag besteedt uit

U heeft vast weleens gehoord van het aloude gezegde: ‘Schoenmaker, houd u bij uw leest.’ Slimme ondernemers weten dat zij zich op hun kracht moeten focussen om succesvol te zijn. De randzaken besteden zij liever uit aan een specialist die deze werkzaamheden efficiënter uitvoert.

Een goed voorbeeld daarvan is het uitbetalen van medewerkers, het doorvoeren van CAO-wijzigingen en het opstellen van arbeidscontracten. Een zogeheten payrollbedrijf kan deze vervelende klussen uit handen nemen, zodat uw medewerkers zich volledig op uw core business kunnen concentreren. U merkt het verschil in inzet én omzet.

Ondernemers in Den Haag kunnen voor payrolldiensten nu ook terecht bij J&M Personeelsdiensten. Wij mogen dan wel kantoor houden in Veghel, maar wij zijn landelijk actief. Dit betekent niet dat wij de hele dag door het land rijden; in plaats daarvan blijken vele van de werkzaamheden online gecoördineerd en uitgevoerd te kunnen worden. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket heeft ook u inzage in loonstrookjes

Wat is payrolling precies?

De term payroll is nog relatief nieuw; geen wonder dat er veel vragen over zijn. Misschien wilt u zelf ook wat meer duidelijkheid voordat u een payroller voor uw bedrijf in Den Haag contracteert. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom zullen wij proberen in enkele regels samen te vatten wat payrolling inhoudt.

Wanneer u in zee gaat met een payrollbedrijf worden uw medewerkers juridisch gezien werknemers van de payroller. Op die manier kan de payrollpartner het loon aan uw medewerkers betalen, sociale premies afdragen, jaaropgaves maken en de juiste ontslagprocedures volgen. Allerlei ‘vuile klusjes’ die u dan zelf niet meer hoeft te klaren. De waterdichte constructie zorgt ervoor dat u alle beslissingen blijft nemen. Ook kunt u onder het contract uit wanneer u maar wilt. In de praktijk gebeurt dit.

Uiteraard is dit een zeer beknopte uitleg. Graag vullen wij de details in en vertellen wij u over onze gunstige tarieven. Zó gunstig dat wij een laagsteprijsgarantie durven te geven: als wij niet de voordeligste payrollpartner in Den Haag blijken te zijn, stellen wij onmiddellijk onze tarieven bij. Meer weten of een afspraak maken? Hier vindt u onze contactgegevens.