Payroll Delft

//Payroll Delft
Payroll Delft 2018-03-19T15:29:11+00:00

Expert in payroll

Zoekt u een expert als het gaat om payroll in Delft? Dan bent u bij J&M Personeelsdiensten B.V. hiervoor aan het juiste adres. Wij nemen u al uw zorgen uit handen als het gaat om de salarisadministratie. Ons bedrijf is al tientallen jaren werkzaam in deze sector en wij werken uitsluitend met het beste personeel. Wilt u in zee gaan met echte professionals op het gebied van payroll? Neem dan contact met ons op.

Wat is payroll?

Slimme ondernemers in Delft weten dat ze bepaalde zaken moeten uitbesteden. Een van de populairste vormen is het inhuren van een payrollbedrijf. Onze specialisten op kantoor nemen vervelende klussen van u over, zoals het betalen van werknemers, het doorvoeren van CAO-wijzigingen en het opstellen van contracten. Zo heeft u meer tijd voor ondernemen en uw eigen zaak. Mogen wij payroll voor u gaan verzorgen?

Onze diensten

Een payrollbedrijf zoals J&M Personeelsdiensten B.V. neemt u veel werk uit handen. U wordt ontlast op verschillende gebieden. U bent de ondernemer binnen uw bedrijf en u blijft ook de kapitein op het schip. U blijft verantwoordelijk voor het (nieuwe) personeel, de planning en de hoogte van de salarissen. Wij verzorgen payrolling voor ondernemers en de uitzendbranche. Uw werknemers komen bij ons in dienst en wij regelen hun salarisadministratie. Wilt u zich volledig richten op de corebusiness van uw bedrijf in Delft? Kies dan voor payrollen.

Wat levert payroll in Delft concreet op?

Als u de salarisadministratie van uw bedrijf in Delft uitbesteedt, dan levert dat de volgende voordelen voor u op:

  • Een enorme tijdbesparing. Alle personele taken worden door ons uitgevoerd
  • Een enorme besparing in de kosten. U heeft een urenadministratie meer, geen aangiftes en geen accountant meer dankzij payrollen
  • Het scheelt u een hoop zorgen. Zodra u personeel in dienst neemt, krijgt u met meer wetten en regels te maken. Payroll neemt dit van u over
  • U heeft meer tijd voor uw onderneming in Delft. U kunt zich weer richten op uw corebusiness

Bent u overtuigd en kiest u voor payroll in Delft? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak gerust een afspraak met ons

Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen ons payrollbureau? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder in Delft. U kunt ons bereiken via info@jmpersoneelsdiensten.nl of telefonisch via 085-4019124. U mag ook ons contactformulier invullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Voor professionele en snelle payroll in Delft moet u zijn bij J&M Personeelsdiensten.