Payroll Culemborg

//Payroll Culemborg
Payroll Culemborg 2018-03-19T15:28:47+00:00

Payrollen door J&M Personeelsdiensten

Zoekt u voor uw payroll in Culemborg een professioneel bedrijf die dit uit handen wilt nemen? Het payrollbureau van J&M Personeelsdiensten helpt u graag op het gebied van payroll. Laat ons dan ook gelijk uw salarisadministratie uitvoeren. Wanneer u het wenst, voeren wij zelfs uw ontslagprocedures uit. Laat u ons uw payrolling uitvoeren? Dan wordt dit uitgevoerd door een betrouwbaar bedrijf. Zou u graag meer willen weten over ons payrollbedrijf en onze overige diensten? Neem dan contact op vanuit Culemborg zodat we samen de mogelijkheden van payroll in Culemborg bespreken.

Het payrollbureau voor u in Culemborg

Wanneer u uw payrolling door ons payrollbedrijf laat uitvoeren, hoeft u niet uit bepaalde pakketten te kiezen. Bij ons is namelijk payroll op maat mogelijk, waardoor wij maatwerk leveren. Hierdoor kunt u met uw onderneming zelf kiezen wat u door ons bedrijf laat uitvoeren en wat niet. Wilt u bijvoorbeeld dat wij alleen de salarisadministratie doen? Of mogen wij ook uw jaaropgave opstellen en de ontslagprocedures regelen? Maak met ons een vrijblijvende afspraak in Culemborg, zodat we samen de mogelijkheden van payrollen voor uw bedrijf bespreken.

De voordelen van payroll voor uw onderneming

Als ondernemer bent u vast en zeker graag bezig met uw corebusiness. Echter werkt het in de werkelijkheid net iets anders. Want er komen ook nog veel andere taken kijken bij ondernemen. Sommige van deze taken zou u dan ook graag willen uitbesteden. Maar als u hiervoor kiest, zijn hier kosten aan verbonden. Maar door bijvoorbeeld uw salarisadministratie uit te besteden, kan het zijn dat u meer tijd krijgt voor andere zaken. Waardoor u als ondernemer een grotere omzet boekt. Door payrollen krijgt u meer tijd voor andere zaken en gaat de efficiëntie van uw onderneming omhoog. Payrolling door ons payrollbureau betekent transparantie, betrouwbaarheid en veiligheid. Wanneer u in Culemborg kiest voor onze payroll, dan realiseren wij de volgende diensten voor u:

  • Het regelen van de ontslagprocedures
  • Het regelen van de verzekering bij arbeidsongeschiktheid
  • Het verwerken van de cao- en wetswijzigingen
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten
  • Het zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling

Contact over payroll in Culemborg

Wilt u in Culemborg meer weten over payroll? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan over payrollen met ons payrollbedrijf. Bel naar 085-4019125. Schakel J&M Personeelsdiensten in voor payroll in Culemborg.