Payroll Capelle aan den IJssel

//Payroll Capelle aan den IJssel
Payroll Capelle aan den IJssel 2018-03-19T15:28:21+00:00

Haal de druk van de ketel en besteed de loonbetaling en administratie uit

Voor goed geregelde payroll in Capelle aan den IJssel gaat u naar J&M Personeelsdiensten. J&M Personeelsdiensten is een landelijk werkend payrollbureau. Ons payrollbedrijf werkt onder meer in Capelle aan den IJssel. Wij onderscheiden ons door een unieke payroll methode te gebruiken. Hierdoor heeft u als ondernemer de zekerheid dat u altijd de voordeligste prijs betaald. Wij zijn gewoon de beste payroll aanbieder van Nederland. Mogen we u hierover in Capelle aan den IJssel wat meer informatie geven? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de manier waarop wij payrolling aanpakken.

Uw payroll bedrijf in Capelle aan den IJssel

De salarisadministratie kan u als ondernemer of uitzendbureau hoofdbrekens bezorgen. Wie gaat de salarisadministratie professioneel doen? Heeft u hiervoor de juiste mensen in huis? Wat is voor mijn bedrijf de meest efficiënte en voordelige oplossing? In Capelle aan den IJssel en op andere plaatsen duiken dit soort vragen op. We horen ze vrijwel dagelijks van ondernemers en vertegenwoordigers van uitzendbureaus. Een payroll bedrijf, zoals J&M Personeelsdiensten zal u het vele werk uit handen nemen. We voeren alleen die werkzaamheden uit die u van ons als payrollbureau mag verwachten. Uw werving- en selectie beleid blijft in eigen hand. U houdt ook de regie over de planning en de roosters van personeel. De hoogte van het salaris blijft eveneens in uw handen. Kortom, wij verzorgen de gehele administratieve verwerking van hetgeen achter de dagelijkse operationele aansturing aan komt.

In Capelle aan den IJssel payroll nodig? Het aanbod van J&M

We bieden u op het gebied van payrolling een uitgebreid diensten pakket. Dit sluit aan bij hetgeen in de praktijk wordt gevraagd van een bedrijf dat de payroll namens u uitvoert. In Capelle aan de IJssel en door heel Nederland leveren wij diensten, zoals:

  • Loonstroken en jaaropgaven
  • Verzorging van de arbeidsovereenkomsten
  • Loondoorbetaling
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Ontslagprocedure uitvoeren en begeleiden

Neem contact met ons op voor uw payroll in Capelle aan den IJssel

Voor een samenhangend en voordelig aanbod in payrollen moet u bij J&M Personeelsdiensten zijn. Voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 085-4019125. Uw salarisadministratie is bij ons in vaardige handen. Voor de voordeligste prijs op het gebied van payroll in Capelle aan den IJssel gaat u naar J&M Personeelsdiensten.