Payroll Bilthoven/De Bilt

//Payroll Bilthoven/De Bilt
Payroll Bilthoven/De Bilt 2018-03-19T15:27:13+00:00

Professioneel payrollen door J&M Personeelsdiensten

Heeft u de hulp nodig van een professioneel bedrijf op het gebied van payroll in Bilthoven/De Bilt? Wij helpen u graag als payrollbureau met het verzorgen van uw payroll. Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden? Benader dan J&M Personeelsdiensten. Maar ook voor het regelen van uw ontslagprocedures bent u bij ons aan het juiste adres. Kies voor een betrouwbare en professionele aanpak door payrolling uit te besteden aan J&M Personeelsdiensten. Wilt u meer weten over de diensten en mogelijkheden van ons payrollbedrijf? Benader ons dan vanuit Bilthoven/De Bilt en bel naar 085-4019125. Dan kunnen wij u adviseren over payroll in Bilthoven/De Bilt. Heeft u nog andere vragen met betrekking tot onze dienstverlening? Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.

Uw partner als payrollbureau bij u in Bilthoven/De Bilt

Kiest u voor payrolling verzorgt door ons payrollbedrijf? Dan zijn er verschillende mogelijkheden in het aanbod van onze diensten. Zo kunt u kiezen voor payroll op maat. Zo kunt u zelf beslissen welke diensten u laat verzorgen door ons payrollbureau. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw salarisadministratie uit handen nemen. Maar ook voor het opstellen van uw jaaropgave of het regelen van de ontslagprocedures bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact op vanuit Bilthoven/De Bilt om uw wensen met betrekking tot payrollen aan te geven. Dan bieden wij een oplossing op maat.

Wat uw voordelen zijn door te kiezen voor payroll

Als u een bedrijf heeft, krijgt u te maken met verschillende taken die geen betrekking hebben op uw corebusiness. U kunt ervoor kiezen om deze taken uit te besteden. Echter brengt dit kosten met zich mee. U zult dus de afweging moeten maken; meer kosten en meer tijd voor uw corebusiness, of minder kosten en minder tijd voor uw corebusiness? Door te kiezen voor uitbesteden zult u meer tijd aan uw corebusiness kunnen besteden en zo zou u ook meer omzet kunnen maken. En de gemaakte kosten van bijvoorbeeld salarisadministratie terug kunnen verdienen. Kiest u voor payrolling uitbesteden aan ons payrollbureau? Dan kiest u voor een professionele aanpak in Bilthoven/De Bilt. De volgende diensten kunnen wij van u overnemen door payroll:

  • Het regelen van de ontslagprocedures
  • Het verwerken van de cao- en wetswijzigingen
  • Het zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Het regelen van de verzekering bij arbeidsongeschiktheid
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten

Neem contact op voor payroll in Bilthoven/De Bilt

Bent u in Bilthoven/De Bilt nieuwsgierig geworden over de mogelijkheden van payroll? Benader ons payrollbedrijf voor advies in uw situatie. Wij geven u dan passend advies en de informatie die u nodig heeft op het gebied van payrollen. U kunt ons telefonisch bereiken op 085-4019125. Wij verzorgen graag payroll in Bilthoven/De Bilt.