Payroll Assen

//Payroll Assen
Payroll Assen 2018-03-19T15:24:54+00:00

Uitkomst voor uitzendbureaus en werkgevers

Het uitbesteden van de payroll in Assen kan een heikel thema zijn. Als ondernemers of uitzendbureau komt u soms net dat stukje kennis en vaardigheid te kort om alle taken op het gebied van de salarisadministratie uit te kunnen voeren. Of het ontbreekt u simpelweg aan tijd en/of menskracht. Gelukkig is er dan payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten. Wij werken door heel Nederland, onder andere in Assen. Heeft u dringend behoefte aan payrolling diensten? Of bent u niet volledig tevreden over de manier waarop nu uw salarisadministratie en loonbetaling is geregeld? Dan is het tijd om een payroll bureau in te schakelen. We vertellen u hieronder graag meer over de mogelijkheden om te payrollen via J&M Personeelsdiensten.

Waarom ook in Assen de keuze valt op de payroll van J&M

Voor bedrijven en uitzendbureaus in Assen biedt J&M Personeelsdiensten als payrollbedrijf uitkomst. Wij zijn gedreven professionals die zorgen voor een payroll constructie die naadloos aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Juist voor een uitzendbureau kunnen wij ook zorgen voor een complete backoffice ondersteuning. Alle werkzaamheden worden dan onder uw naam uitgevoerd. De payroll constructie voorziet ook in het voordeel van het niet hebben van een doorbetalingsverplichting. Voor iedere onderneming bieden we door ons totale aanbod op het gebied van payrollen precies de juiste uitkomst. Zit uw salarisadministratie en/of loonbetaling in de verdrukking? Wacht dan niet langer en neem contact op met payrollbedrijf J&M Personeelsdiensten.

Onderscheidende kenmerken van J&M Personeelsdiensten, payroll Assen

We geven u graag kort een aantal redenen waarom u in Assen of elders kiest voor J&M Personeelsdiensten als uw payrolling partner:

  • Deskundig personeel
  • NEN 4400-1 certificering
  • Kapitaal Krachtig
  • WKA
  • G-rekening

Waar het gaat om payrolling en het uitvoeren van de salarisadministratie bent u bij J&M Personeelsdiensten precies op de goede plek. Bovenstaande punten zijn slechts indicatief voor het totale aanbod dat wij als payrollbureau u te bieden hebben.

Neem voor de payroll Assen contact op met J&M Personeelsdiensten

Heeft u in Assen behoefte aan meer informatie over payroll? Of wilt u graag meer weten over de dienstverlening van ons payrollbedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons payrollbureau is te bereiken op telefoonnummer 085-4019124. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die payroll u kan bieden. Bent u een ondernemer of uitzendbureau? Heeft u behoefte aan payrolling of wilt u er gewoon wat meer over te weten komen? Dan bent u voor de payroll in Assen bij J&M Personeelsdiensten aan het juiste adres.